Yay, nieuw logo!

Oeh la la, daar is ‘ie dan. Het nieuwe ikbenirisniet logo! De oplettende kijker wist dat ik bezig was met het laten ontwerpen van een nieuw logo. En de nog-meer-oplettende-kijkers hadden zelfs al een voorproefje gezien op Patreon. En nu is ‘ie officieel af, jaaaa, ik ben blij!

nieuw logo ikbenirisniet

Tip: zie je het oude logo nog in de layout? Doe dan een harde refresh! (Mac: Cmd + R. Windows: Ctrl + F5.)

Een nieuw jasje

Ik ben nog steeds hartstikke blij met de layout die Naomi voor me heeft ontworpen dus die moest zeker blijven. Wel was ik toe aan iets nieuws, iets dat beter zou passen bij de Iris van nu. Wat professioneler en volwassener, maar zeker niet te zakelijk. Iets minder schattig, maar wel dat het speels blijft. Een beetje rommelig ook, als het even kan. Silvana van StudioSilvana was de eerste ontwerper die in mij op kwam die bij dat (vage) plaatje in mijn hoofd zou passen qua stijl voor een nieuw logo. En TADAAA, heeft ze het niet goed gedaan? Ondanks dat ik van te voren niet concreet kon aangeven wat ik nu exact wilde, heeft ze pre-cies gemaakt wat ik wilde! Knap vind ik dat. Ik vind hem ook erg goed passen bij mijn layout.

IKBENIRISNIET logo

Konijntje in het logo

Ze heeft de letters zelf geschreven, het is dus geen standaard lettertype. Ik vind het superleuk dat de letters een beetje rommelig zijn. En uiteraard kon een konijntje niet ontbreken. Waarom een konijntje?

  • Als knipoog naar vegetarisch eten (‘konijnenvoer’ noemde mijn vader dat altijd)
  • Konijnen staan symbool voor dierproefvrij, ook een belangrijk onderwerp hier op ikbenirisniet.nl
  • En uiteraard als eerbetoon aan Bunny von D; konijnen zullen àltijd mijn lievelingsdieren blijven. Wie aan Iris denkt, denkt aan konijnen, toch?

En een nieuw lijstje

En in de sidebar hier rechts (als je op de computer kijkt, op je telefoon moet je even naar beneden scrollen) zit ook iets nieuws. Silvana heeft namelijk ook een nieuw lijstje voor om mijn foto ontworpen zodat het allemaal mooi bij elkaar past.

Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden! 

Back to Top