Put on some red lipstick and live a little

Ik heb de allermooiste lippenstiftkleur ooit gevonden en ik ben er helemaal verliefd op: de HEMA longer lasting lipstick in kleur nummer 4. Zo mooi donkerrood en mat, mijn lievelings. Als ik in de spiegel kijk en denk ‘meh’, dan doe ik gewoon mijn nieuwe lippenstift op en BAM! Ik zie er fabulous uit. Mag je dat over jezelf zeggen? Ja, ik vind van wel.

HEMA Longer Lasting Lipstick nr. 04

HEMA Longer Lasting Lipstick nr. 04

Ik kreeg op mijn socialmedia-kanalen (dat klinkt heel zakelijk, maar eigenlijk bedoel ik dus gewoon mijn schaamteloze selfies die ik overal plaats) héél vaak de vraag welke lippenstift het is, maar het is dus gewoon een good ol’ HEMA kleurtje. Kleur nummer 4 van de Longer Lasting Lipstick lijn om precies te zijn. Volgens mij kostte deze rond de 3,50 euro. En hij blijft echt lang zitten, mocht je het je afvragen. Op de onderstaande twee foto’s lijkt hij trouwens wat lichter/feller dan dat de kleur in werkelijkheid is. De kleur komt meer overeen met de foto hierboven en de foto’s onderaan deze blogpost.

HEMA Longer Lasting Lipstick nr. 04 HEMA Longer Lasting Lipstick nr. 04

Knalkleur

De lippenstift is zo mooi dat je bijna niet meer ziet dat mijn hoofd een vergiet van piercinggaatjes is. I love it! Serieus, als je hoofd onder de rode vlekjes zit of je wordt gefrustreerd omdat je haar niet leuk wil zitten; gewoon laten gaan en een knalkleur lippenstift op doen. Dan komt alles goed.

HEMA Longer Lasting Lipstick nr. 04

HEMA Longer Lasting Lipstick nr. 04

Alle make-up die ik op de foto hierboven op heb op een rijtje:
The Body Shop Tea Tree BB cream nr. 01
Etos bronzing powder nr. 01
ELF highlighter Gotta Glow
HEMA wenkbrauwpoeder
The Body Shop super volume mascara
HEMA longer lasting lipstick nr. 04
Deze merken zijn dierproefvrij.

Zo mooi! Eerst kon ik niet stoppen met in de spiegel kijken omdat ik steeds moest checken of ik een zwangerschapsbuik had (nee, ik ben niet zwanger), maar nu kijk ik alleen nog maar in de spiegel om te checken hoe pretty deze lippenstift is. Wat vinden jullie van deze lippenstift?

Back to Top