Een steekje los: 30 september in de winkels!

De serie Hoofdzaken van Blossom Books bestaat nu uit drie boeken: over autisme, ADHD en borderline. En ik mag daar de nieuwste titel aan toevoegen, namelijk over angststoornissen! Misschien volgde je mijn blog al toen ik hier nog actief schreef. Ik vertelde wanneer ik een blogpauze inlaste omdat het niet goed ging. Dat ik naar de huisarts was geweest voor een verwijzing. En later ook hoe ik in therapie ging. Daarna heb ik mij gericht op mijn borduurshop: Iris Borduurt. Actief bloggen doe ik niet meer, maar met schrijven ben ik nooit gestopt. In mijn allereerste boek ‘Een steekje los’ lees je mijn ervaring met het hebben van een angststoornis: hoe ik steeds meer opgeslokt raakte door mijn angsten en niet meer mijn huis uit durfde, en hoe ik de draad weer oppak.

Inmiddels gaat het best goed met me, en ik kan niet wachten om mijn verhaal met jullie te delen! Het boek is een mix van mijn persoonlijke verhaal én tips en info. Ook Steve, mijn vriend, heeft er een stukje voor geschreven om te delen hoe het voor hem is. Ik hoop dat mensen er herkenning in vinden of angststoornissen een beetje beter gaan begrijpen.

Een steekje los pre-orderen

Mijn boek is al te reserveren bij je eigen boekhandel of te pre-orderen bij alle online boekenwinkels! Bij Boekhandel Broekhuis, mijn favoriete lokale boekhandel, loopt nu een leuke pre-orderactie voor een gesigneerde variant. Daar zal ik in de volgende blogpost meer over delen. Meer info erover lees je alvast in de highlight ‘PREORDER ACTIE’ op mijn Instagram @ikbenirisniet.

Ah, ik vind het zo spannend allemaal. Ik kan niet wachten om te horen wat je ervan gaat vinden!

Handige info:

Een steekje los
Iris ter Haar
Paperback
978 94 6349 271 3
€19,99

Voor bloggers, bookstagrammers en pers:

Voor meer informatie, interviewverzoeken en recensie-exemplaren mag je contact opnemen met Fleur Smid ([email protected]).

Quote uit Een steekje los: leven met angst

Flaptekst van Een steekje los

Adem in, twee, drie, adem uit, twee, drie, vier. Herhaal ik als een mantra in mijn hoofd. Ik probeer mijn longen te vullen, maar de typische ziekenhuislucht lijkt steeds minder zuurstof te bevatten.’

Fris afgestudeerd psycholoog Iris ter Haar begint vol goede moed aan haar carrière als ondernemer. Voor de buitenwereld lijkt alles haar goed af te gaan, maar ongemerkt wordt haar wereld kleiner en kleiner, tot ze haar huis niet meer uit durft. Als bezigheidstherapie borduurt ze zich de blaren op de vingers terwijl ze op een eindeloos lijkende wachtlijst staat voor een psycholoog. In 2018 krijgt ze de diagnose paniekstoornis en agorafobie.

Inmiddels heeft Iris een succesvolle borduurwebshop en lukt het haar (meestal) weer om zonder klamme handen de deur uit te gaan. In dit boek vertelt ze op luchtige wijze hoe het is om opgeslokt te raken door angsten tot je jezelf verliest. Maar ook hoe ze – met ups en downs – de draad weer oppakt. Inclusief handige lijstjes met wat je kunt doen als je een paniekaanval hebt, hoe je een wachtlijst doorkomt en de wetenschap achter angststoornissen.


Back to Top