Pre-orderactie: Een steekje los bij Boekhandel Broekhuis

Vanaf nu kan je mijn boek gesigneerd bestellen! Je kan zelfs kiezen voor een persoonlijk tekstje naar keuze. Deze actie is speciaal voor iedereen die Een steekje los bestelt bij mijn favoriete lokale boekhandel: Boekhandel Broekhuis. Ik zou het heel leuk vinden om jouw exemplaar te mogen signeren. Lijkt jou dat ook leuk? Doorloop dan de volgende stappen en dan valt Een steekje los 30 september 2021 bij je op de deurmat.

Pre-order Een steekje los gesigneerd stappenplan:

  1. Pre-order Een steekje los – Iris ter Haar (19,99 euro) in de webshop van Boekhandel Broekhuis
  2. Je kan kiezen voor thuisbezorging op 30 september (3,95 verzendkosten) of ophalen vanaf 30 september bij een Boekhandel Broekhuis vestiging naar keuze (gratis).
  3. Stuur vervolgens een e-mail naar [email protected] met daarin de volgende gegevens:
  • Je ordernummer
  • De naam van de persoon die het boek zal ontvangen
  • Optioneel: de tekst die je graag in het boek wil hebben

Boekhandel Broekhuis

Toen ik het spannend vond om met de bus vanuit Oldenzaal naar mijn wekelijkse therapiesessies in Enschede te gaan, beloofde ik mijzelf altijd iets leuks van mijn favo boekhandel. Na de sessie liep ik naar Boekhandel Broekhuis in de stad en kocht ik een leuk tijdschrift of boek als beloning voor mezelf. Had ik gelijk iets te lezen in de bus weer naar huis. Broekhuis is een fantastische boekenwinkel en daarom vind ik deze samenwerking zó tof!

Boekhandel Broekhuis heeft meerdere vestigingen, je vindt ze in: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Deventer. Als je in de buurt woont kan je ervoor kiezen om vanaf 30 september je pre-order af te halen in een van die winkels. Kan je gelijk nog even neuzen tussen al het ander moois dat ze in de winkel hebben!

Waar gaat je boek eigenlijk over?

In Een steekje los vertel ik over mijn ervaring met het hebben van een angststoornis. Nadat het steeds slechter met me ging en ik lang op een wachtlijst stond, kreeg ik in 2018 de diagnose paniekstoornis en agorafobie. Het is heel normaal om weleens angstig te zijn, maar als het uitgroeit tot een angststoornis en de angsten heftig en irrationeel zijn dan snappen buitenstaanders het vaak niet zo goed. “Maar er kan je toch niks overkomen? Kom op!” Ik hoop dat mijn boek daar verandering in brengt. En natuurlijk dat mijn angstige medemens er herkenning in zal vinden. Meer over mijn boek lees je in de vorige blogpost: Een steekje los.

Bedankt voor je pre-order alvast!

Back to Top