Unboxing: mijn duurzame cadeau voor Curated

Wellicht had je het al gelezen via mijn Facebookpagina of Instagram: dit kwartaal mocht ik een duurzaam cadeau uitzoeken voor de abonnees van Curated.nl. Curated is een abonnementsservice waarbij je elk kwartaal een tof product ontvangt van het door jou gekozen thema. Ik vind het een onwijze eer dat ik dit mocht doen. Curatoren die mij al voor gingen waren Cynthia Schultz (voor het thema Beauty), Valerio Zeno (Lifestyle) en Monique van Loon (Food). Mijn thema is natuurlijk Duurzaamheid! Het was nog een groot geheim wat ik had uitgezocht. Maar nu mijn cadeau op de post is gegaan, kan ik eindelijk de unboxing met jullie delen. Mocht je je geabonneerd hebben op mijn cadeau en het nog niet hebben geopend, sla deze blogpost dan even over; spoiler alert!

ikbenirisniet voor Curated

De unboxing van mijn cadeau:

ikbenirisniet voor Curated

Het cadeau had ik nog niet in het echt gezien, dus voor mij was het openen van het pakketje ook heel spannend! Bovenop zie je mijn persoonlijke brief liggen die werd meegestuurd.
ikbenirisniet voor Curated

In de brief schrijf ik een klein stukje over mijn blog voor de mensen die mij nog niet kennen, en hoe ik op het idee kwam voor mijn cadeau. Mijn uitgangspunt bij het zoeken van een duurzaam product was dat het leuk en hip moest zijn, maar ook dat het praktisch nut zou hebben. Een echt gebruiksobject dus, zodat het niet ergens achterin de kast belandt.

ikbenirisniet voor Curated

Tadááá! Dit is de inhoud van het mysterieuze pakketje. Het is niet één cadeau, maar het zijn er zelfs drie. Links zie je twee setjes Food Huggers en in het midden een Boc’n’Roll.

Food Huggers

Hier zie je de Food Huggers in actie. Met de ronde vormen kan je aangesneden groenten en fruit, potjes en aangebroken blikken afsluiten zodat het voedsel langer houdbaar is. De achterste twee vormen zijn speciaal voor halve avocado’s. Ik ontdekte dit product een paar maanden geleden toen ik heen en weer aan het klikken was op Facebook, ik vond het zo goed bedacht! Ze waren alleen nog maar in Amerika verkrijgbaar omdat het een vrij nieuw product is, daarom vind ik het heel tof dat het is gelukt om dit mee te sturen als cadeau.

Boc'n'Roll

Op de achterkant van de verpakking van de Boc’n’Roll zie je hoe deze werkt. Dit product is al wat bekender in Nederland. Je kan er je lunch in meenemen en zo hoef je geen boterhamzakjes meer te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat dit product na je lunchpauze nog maar weinig ruimte inneemt in tegenstelling tot een broodtrommel. Leuk hè?

Boc'n'roll

De binnenkant van de Boc’n’Roll is gevoerd met waterafstotend materiaal waardoor je het makkelijk kan schoonmaken en opnieuw kan gebruiken. Als je je lunch hebt uitgepakt kan de lunch-wrap direct dienst doen als placemat, multifunctioneel dus. (In de brief schreef ik ‘dienblad’, oeps! Note to self: niet meer ’s avonds nog iets schrijven na een dag scriptie typen.)

Je kan je nu niet meer abonneren op mijn cadeau omdat het al verstuurd is, maar mocht je een verrassing in een bepaald thema (design, cycling, koffie, lifestyle, duurzaamheid, food, innovatie) wel zien zitten dan kan je meer info vinden op Curated.nl.

Ik ben zo blij met het uiteindelijke cadeau! Ik had meerdere duurzame producten bedacht, maar de Food Huggers en de Boc’n’Roll waren mijn ultieme favorieten dus ik ben erg blij dat het met deze producten gelukt is om een cadeau samen te stellen. Wat vinden jullie? 

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top