Unboxing: mijn duurzame cadeau voor Curated

Wellicht had je het al gelezen via mijn Facebookpagina of Instagram: dit kwartaal mocht ik een duurzaam cadeau uitzoeken voor de abonnees van Curated.nl. Curated is een abonnementsservice waarbij je elk kwartaal een tof product ontvangt van het door jou gekozen thema. Ik vind het een onwijze eer dat ik dit mocht doen. Curatoren die mij al voor gingen waren Cynthia Schultz (voor het thema Beauty), Valerio Zeno (Lifestyle) en Monique van Loon (Food). Mijn thema is natuurlijk Duurzaamheid! Het was nog een groot geheim wat ik had uitgezocht. Maar nu mijn cadeau op de post is gegaan, kan ik eindelijk de unboxing met jullie delen. Mocht je je geabonneerd hebben op mijn cadeau en het nog niet hebben geopend, sla deze blogpost dan even over; spoiler alert!

ikbenirisniet voor Curated

De unboxing van mijn cadeau:

ikbenirisniet voor Curated

Het cadeau had ik nog niet in het echt gezien, dus voor mij was het openen van het pakketje ook heel spannend! Bovenop zie je mijn persoonlijke brief liggen die werd meegestuurd.
ikbenirisniet voor Curated

In de brief schrijf ik een klein stukje over mijn blog voor de mensen die mij nog niet kennen, en hoe ik op het idee kwam voor mijn cadeau. Mijn uitgangspunt bij het zoeken van een duurzaam product was dat het leuk en hip moest zijn, maar ook dat het praktisch nut zou hebben. Een echt gebruiksobject dus, zodat het niet ergens achterin de kast belandt.

ikbenirisniet voor Curated

Tadááá! Dit is de inhoud van het mysterieuze pakketje. Het is niet één cadeau, maar het zijn er zelfs drie. Links zie je twee setjes Food Huggers en in het midden een Boc’n’Roll.

Food Huggers

Hier zie je de Food Huggers in actie. Met de ronde vormen kan je aangesneden groenten en fruit, potjes en aangebroken blikken afsluiten zodat het voedsel langer houdbaar is. De achterste twee vormen zijn speciaal voor halve avocado’s. Ik ontdekte dit product een paar maanden geleden toen ik heen en weer aan het klikken was op Facebook, ik vond het zo goed bedacht! Ze waren alleen nog maar in Amerika verkrijgbaar omdat het een vrij nieuw product is, daarom vind ik het heel tof dat het is gelukt om dit mee te sturen als cadeau.

Boc'n'Roll

Op de achterkant van de verpakking van de Boc’n’Roll zie je hoe deze werkt. Dit product is al wat bekender in Nederland. Je kan er je lunch in meenemen en zo hoef je geen boterhamzakjes meer te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat dit product na je lunchpauze nog maar weinig ruimte inneemt in tegenstelling tot een broodtrommel. Leuk hè?

Boc'n'roll

De binnenkant van de Boc’n’Roll is gevoerd met waterafstotend materiaal waardoor je het makkelijk kan schoonmaken en opnieuw kan gebruiken. Als je je lunch hebt uitgepakt kan de lunch-wrap direct dienst doen als placemat, multifunctioneel dus. (In de brief schreef ik ‘dienblad’, oeps! Note to self: niet meer ’s avonds nog iets schrijven na een dag scriptie typen.)

Je kan je nu niet meer abonneren op mijn cadeau omdat het al verstuurd is, maar mocht je een verrassing in een bepaald thema (design, cycling, koffie, lifestyle, duurzaamheid, food, innovatie) wel zien zitten dan kan je meer info vinden op Curated.nl.

Ik ben zo blij met het uiteindelijke cadeau! Ik had meerdere duurzame producten bedacht, maar de Food Huggers en de Boc’n’Roll waren mijn ultieme favorieten dus ik ben erg blij dat het met deze producten gelukt is om een cadeau samen te stellen. Wat vinden jullie? 

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info.

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

45 reacties op “Unboxing: mijn duurzame cadeau voor Curated

 1. Laura

  Die boc ’n roll heb ik thuis liggen! Daarnaast heb ik ook herbruikbare flessen van Tupperware. Ik vul deze dagelijks een fles met kraantjeswater;-) handig voor op het werk.

 2. Amy

  Wat een gaaf cadeau! Vooral die Boc ’n roll spreekt me enorm aan, omdat het zo’n everyday ding is. Leuk gekozen!

 3. Wat leuk! Ik had nog nooit van de Boc’n’Roll gehoord. Normaal gesproken stop ik mijn lunch in een bentobox, maar dat neemt wel veel meer plek in dan een opvouwbaar iets 🙂

  xo

  Lotte,
  Paperblooming

 4. Caro

  Ik had nog nooit van food huggers gehoord, maar wat ontzettend handig zijn die! Leuk samengesteld:)

 5. Thyra

  Oooh die foodhuggers!! Daar ben ik al zó lang naar opzoek. Leuke cadeaus heb je uitgekozen 🙂

 6. Lotte

  Ik vind die Food Huggers echt AWESEOME. Eerst liep ik altijd te klooien met plastic zakjes, nu met bakjes enzo. Dus dit echt echt perfect. En wat stoer dat je het cadeau mocht uitzoeken:)
  Die boc n rol had ik al eerder voorbij zien komen, ideaal als je lekker je bammetje meeneemt naar werk.

  • iris

   Precies! En dan heb ik ook nog vaak dat als ik iets in een bakje in de koelkast bewaar dat ik het helemaal vergeet. Dit zie je meteen als je koelkast open doet, dan vergeet ik het in ieder geval niet om weer in een gerecht te verwerken 😀

 7. Jaa, heel erg leuk! Echt fijne duurzame kadootjes, en het leukste vind ik dat ze niet zo suf zijn.

  • iris

   Ah ja leuk dat je dat zegt, want dat vond ik heel belangrijk 😀

 8. Kim

  Wat een leuke cadeau’s! Van allebei had ik eigenlijk nog nooit gehoord, maar vooral de foodhuggers lijken mij heel erg handig!
  Liefs

 9. Dina

  Wat handig zeg, die groente/fruit afdek dingen (man hoe lomp kan ik het beschrijven?).

  • iris

   Och je hebt het tegen iemand die een ventilator een whoesj-whoesj-ding noemt, ik snap je helemaal!

 10. Wat zijn die food huggers GE-NI-AAL bedacht zeg! En heel erg tof dat ze je hiervoor hebben gevraagd. En ja, die teksten voor drukwerk blijft moeilijk. Helemaal als je gewend bent dat je als blogger makkelijk de volgende dag je foutjes nog even recht kunt zetten. 😉

 11. kelly

  Ik moet die food huggers! Er ligt echt altijd wel iets in mijn koelkast half aangesneden. Wat een idee!

  • iris

   Geweldig hè 😀 Ik heb het vaak met halve citroenen, en dan ben ik te lui om er iets omheen te doen en dan droogt het helemaal uit. Maar nu niet meer, yes!

 12. Shiiiit, dit pakketje had ik ook wel graag willen ontvangen! Dom. De duurzame lunch verpakkingen kende ik inderdaad al en ik ben van plan zoiets te gaan aanschaffen als ik weer full time op mijn faculteit ben. En dan die food huggers: GENIAAL. Daar ga ik toch maar even naar Googlen hoor…

 13. Susan

  Ik had een Curated bon cadeau gekregen en had me aangemeld voor het thema Duurzaam. Dat was destijds nog iemand anders, maar toen kreeg ik opeens een berichtje dat jij het ging doen! Zo leuk! Van de week het pakketje ontvangen. De food huggers zijn echt geniaal! 😀

  Alleen eet ik nooit brood, dus ik moet iets verzinnen voor de Boc ’n roll.. Misschien quiche of een omeletje?

  • iris

   Wow wat leuk! Ik vind het zo fijn om te horen dat je er blij mee bent 😀 Volgens mij kan je ook prima een quiche meenemen in de Boc’n roll inderdaad. Al gaat een quiche misschien wat eerder kapot/brokkelen als het los in een tas zit met andere spullen? Ik ben benieuwd!

   • Susan

    Ik het eens proberen met wat dingetjes en laat het je wel weten! 😀 De food huggers worden in ieder geval al goed gebruikt 🙂

 14. Liza

  Jaaa de foodhuggers zijn leuk! Ik heb die ongeveer een jaar geleden via hun kickstarter project gekocht, echt heel handig :)!

  • iris

   Oh wat leuk dat je er al zo vroeg bij was! Gebruik je ze veel? Ik vind ze nu al zo handig in gebruik 😀

   • Liza

    vooral voor dingen zoals uien! Met fruit of andere groenten denk ik meestal ‘oh lekker dit bewaar ik voor morgen’, maar dan heb ik t toch een uur later weer uit de koelkast gehaald om op te eten haha 😮

 15. Eline

  Wauwww die food huggers zijn echt onwijs handig!!!! Die wil ik ook wel 🙂 ik gooi namelijk veel eten weg als het zo half open in de koelkast ligt

 16. Kim

  Wat onwijs leuk zeg om hier deel van uit te maken! De food huggers lijken me zo onwijs handig. Het komt mij te vaak voor dat eten kapot gaat omdat ik het niet goed verpak. Slim idee!

 17. Maartje

  Erg leuk, ik heb de boc’n’roll meteen in gebruik genomen en ben erg blij met de food huggers!

 18. Paul

  De foodhuggers vind ik erg handig gevonden. Zijn ze inmiddels al te koop in Nederland?

 19. Pingback: Recept: Burrito bowl met kip | IKBENIRISNIET

 20. Pingback: 3 x lunch ideeën (+ een kleine winactie!) | IKBENIRISNIET