Interview in de Vriendin

Ik wist dat ik in week 36 met een artikel in het magazine de Vriendin zou staan. Die maandag fietste ik al snel naar de lokale supermarkt om te kijken of ‘ie al in de schappen las: nee, helaas, ik trof een leeg schap aan. Dinsdagochtend stapte ik weer op mijn fiets: en ja, daar was het blad! Het is altijd maar de vraag hoe een buitenstaander je verhaal vastlegt en hoe een fotograaf je op beeld zet, maar gelukkig was ik zenuwachtig voor niets. Het is een heel mooi en uitgebreid artikel geworden waarin ik vertel over mijn paniekstoornis en hoe zich dat uitte. Ik ben heel blij en dankbaar dat Vriendin me dit podium wilde geven. Hopelijk herkennen mensen zich in mijn verhaal en kan dit een beetje hoop geven dat het beter kan worden. Natuurlijk vertel ik in het artikel ook over mijn boek Een steekje los. Het schrijven van mijn boek had namelijk een heel therapeutische werking!

Het artikel kan je o.a. digitaal lezen via een (betaalde) tijdschriften-app zoals Readly. Je vindt het interview in nummer 36-2021.

Interview Iris ter Haar in Vriendin (36, 2021)

Tekst: Hester Zitvast
Fotografie: Yasmijn Tan
Visagie: Lisette Verhoofstad

Back to Top