Nieuwe verschijningsdatum Een steekje los: 8 oktober

Belangrijke update! Helaas is het nog héél ietsje langer wachten tot mijn boek uitkomt. Het wordt namelijk een weekje later: 8 oktober 2021. Door de opmars van online bestellingen tijdens de coronacrisis is er momenteel een tekort aan papierpulp. Dat komt door de toegenomen vraag naar kartonnen doosjes waar al die bestellingen in verzonden worden. Papierpulp wordt nu veel meer gebruikt voor het maken van dozen in plaats van papier. Bij drukkerijen kunnen daardoor vertragingen oplopen, en dat is gebeurd met Een steekje los!

Dat is even pech, maar niks aan te doen. Qua timing is het niet eens heel erg, kwamen we later achter. Want op zondag 10 oktober, twee dagen nadat mijn boek in de winkels ligt, is het de Landelijke Dag Psychische Gezondheid en World Mental Health Day. En dat past natuurlijk perfect bij het thema van mijn boek! Dan kan je die zondag geheel in het thema van die dag op de bank kruipen met mijn boek.

Zeker weten dat ‘ie de 8e op je deurmat valt? Pre-order mijn boek bij je favoriete lokale boekhandel of bij Bol.com, Libris, of waar je graag je boeken bestelt. Voor een gesigneerd exemplaar bestel je Een steekje los bij Boekhandel Broekhuis, lees deze blogpost over hoe dat werkt. Dank je wel!

Back to Top