Fotodagboekje III

Ik zat de hele dag te denken wat voor een literair hoogstandje ik op mijn blog wilde plaatsen. Iets dat vermakelijk is om te lezen, met wat leuke grapjes tussendoor en een pakkende punchline. Misschien iets over kinderen die ik verafschuw en nooit wil, of dat omaatje dat vanmiddag voorkroop bij de Albert Heijn (dat haalt werkelijk het bloed onder mijn nagels vandaan). Maar uiteindelijk was ik te druk met in bed liggen en spelletjes op mijn iPhone spelen. Dan maar een fotodagboekje van de afgelopen paar weken. Volgens mij heb ik niet veel zinnigs gedaan maar ik deed wel heel erg mijn best om artsyfartsy foto’s te maken.

1 & 2: Elke vrijdagochtend sta ik véél te vroeg op om naar een drie uur durend Statistiek werkcollege (de horror) te gaan terwijl het nog donker is. En elke zaterdagmiddag loop ik van de bushalte naar mijn werk wanneer het alweer donker wordt. Ik vind de winter best oké, maar dat de dagen nog maar zo weinig daglicht te bieden hebben, vind ik toch net iets minder plezierig.

3 & 4: Wederom: ik vind de winter best wel oké, écht! Maar met sneeuw heb ik helemaal niets, tenzij ik lekker warm binnen kan blijven zitten want dan heeft het wel iets sprookjesachtigs. Mijn voeten hebben namelijk nogal vaak de neiging om weg te glibberen wat resulteert in natte, vieze kleren en blauwe plekken.

5 & 6: Ik maakte hele lekkere vegaburgers van linzen, rijst en (mijn grote liefde) zuurkool, het recept plaatste ik een tijd geleden al op de Facebook-pagina, maar hier kan je hem ook vinden. Die pizza maakte mijn vriend trouwens voor mij, jummie!

7 & 8: Jeetje, ik heb zoveel geluk de afgelopen tijd. Normaal win ik nooit iets en nu ineens allemaal leuke dingen achter elkaar! Allereerst een pakketje vol met natuurlijke verzorgingsproducten via Zolea, waar ik hier al een post over schreef. En een paar dagen later won ik via Your Inspiration Blog hele lekkere biologische thee van Pukka met vanille-smaak. Zo lekker dat het doosje nu al bijna leeg is, ik moet snel uitzoeken waar ik deze thee hier in de buurt kan kopen. Tips?

9 & 10: Op 5 december vond ik een fairtrade chocoladereep van Tony’s in mijn brievenbus met een lief kaartje van Afgeschreven, hele goede timing en heel erg lekker! En dat smaakt natuurlijk het beste met Tony’s chocolademelk dus die kocht ik dezelfde dag nog bij Ekoplaza (goed excuus hè?). En alsof dat nog niet genoeg was, ontving ik vrijdag een product – waar ik instant fan van ben geworden – uit de Mild Cosmetics webshop omdat ik de winactie van Green Beauty Blog had gewonnen. Wauw! Misschien wel een goed idee om nu heel veel krasloten en Staatsloten in te slaan, met al dat geluk dat ik heb.

Back to Top