Q&A: Ask me anything

ask-me-anything

Bron

Een idee van Femke was om een ‘Ask me anything’ blogpost te plaatsen omdat mijn bloginspiratie de laatste tijd een beetje foetsie is. En dat vind ik een heel goed idee!

Gênante, persoonlijke, leuke, gekke en serieuze vragen, het mag allemaal. Ook vragen die misschien niets met mij te maken hebben maar wel met bloggen, vegetarisch eten, groen gedoe, de studie Psychologie, levenswijsheden of wat dan ook mogen natuurlijk ook. En de mensen die stilletjes mijn blog lezen en nooit reacties achterlaten (jaaaa, ik weet dat jullie er zijn!) mogen ook best iets vragen hoor.

Mochten er weinig vragen binnenkomen – ik ben best openhartig op mijn blog dus ik denk dat jullie me inmiddels al wel een beetje kennen, toch? – zal ik alle vragen in één blogpost beantwoorden over een weekje. En misschien zitten er ook wat vragen bij waar ik wat meer over te vertellen heb zodat ik er een apart artikel aan kan weiden. We zullen het wel zien.

Dus kom maar op, ik ben heel benieuwd of er nog dingen zijn die jullie graag zouden willen weten over mij of over een bepaald onderwerp. Ask me anything!  mint-hartje

Back to Top