Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 reacties op “Tweedehands vondst: Typemachine

 1. Laura schreef:

  Wat een plaatje en volgens mij in heel mooie staat nog ook! Ik had vroeger een gele typemachine en ik heb er wat op af getypt. Ik geloof dat mijn vriend laatst twee typemachines heeft meegekregen van zijn moeder, misschien toch maar eens tevoorschijn toveren.

  | Reageer op deze reactie
 2. Marlous schreef:

  Ha wat leuk! Ik heb ook een mooie vintage typmachine (een knaloranje! vond ik wel leuk bij mijn muur passen, want die is al mintgroen). Die van mij doet het ook nog goed, maar hoe krijg jij ‘m zo mooi ingescand?

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Oei, ik heb geen idee eigenlijk. Ik heb gewoon zo’n standaard printer/scanner. Heel oud model ook nog. Ik heb hem gewoon ingescand, verder niets bewerkt of veranderd aan de instellingen. Vaak kan je ook nog wel selecteren of je een afbeelding of tekst in wilt scannen toch? Misschien dat ‘ie scherper scant als je iets van een tekst-optie kan selecteren.

   | Reageer op deze reactie
 3. Anne schreef:

  Oh my, wat een plaatje! Die zou ik ook maar al te graag in huis willen hebben staan. Al is het maar alleen ter decoratie. Zo gaaf. Het romantische aan die dingen vind ik toch wel dat je weer eindeloos kan doortikken zonder afleiding van internet op hetzelfde apparaat πŸ˜‰

  | Reageer op deze reactie
 4. Wendy schreef:

  Ik moet echt eens aan mijn moeder vragen wat ze met die van ons heeft gedaan. Ik denk dat ze hem heeft weggegooid. πŸ™

  | Reageer op deze reactie
 5. Suzanne schreef:

  Yay! Ik heb er zelfs twee op de kop weten te tikken! Ben helemaal happy! Gaaf zijn ze he! Lekker oldschool.

  | Reageer op deze reactie
 6. Christel schreef:

  Heeel mooi! Gave kleur ook! Ik heb er ook een, een witte. Het is nog best lastig dat typen vind ik, het gaat nogal eens fout haha, maar dat heeft ook z’n charme!

  | Reageer op deze reactie
 7. Yolande schreef:

  Wat leuk! Mijn typemachines is volgens mij ook mintgroen, ik heb hem van mijn opa en oma. Maar hij kan niet meer typen…

  | Reageer op deze reactie
 8. Maaike schreef:

  Wat een ontzettend mooie kleur! πŸ™‚ Ik heb al vaak bij kringloopwinkels naar een typmachine gekeken en tot nu toe helaas geen werkende gevonden, misschien moet ik ook maar eens op Marktplaats gaan rondkijken.

  Enne, veel plezier ermee. πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
 9. Masha schreef:

  Hoe bedoel je typmachines zijn fantastische fotomodellen? Hoe bedoel je ik ben jaloers? Hoe bedoel je ze zijn fantastisch? IK WIL! Het is dat ik niet zo veel ruimte heb in mijn kamer, het is dat ik er waaschijnlijk niet héél veel mee ga doen, anders had ik er eentje πŸ™‚ Hij is prachtig πŸ˜‰

  | Reageer op deze reactie
 10. Elisse schreef:

  Da’s een leuke! Ik vind het altijd zo gek als ik Qwerty toetsenborden zie, alhoewel (wij) Belgen natuurlijk de rare kwieten zijn met hun AZERTY’s natuurlijk πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
 11. annouska schreef:

  Wauw dat is nog eens terug in de tijd. Doet mij denken aan het feit dat ik nog leren blindtypen cursus op de tymachine heb gehad. Geweldig, al vind ik deze mooier πŸ˜‰

  | Reageer op deze reactie
 12. Femke schreef:

  Prachtding! Vriendjelief heeft nog een tijdje (werkende) typemachines gespaard. Zitten erg mooie tussen, alleen jammer dat ze zoveel ruimte innemen en dat ze loodzwaar zijn. :’)

  Heel mooi!

  | Reageer op deze reactie
 13. Nicole schreef:

  Oh wauwie, wat een superpretty typemachine. Ik loop hier echt warm voor, haha. Ik heb een paar maanden geleden ook een typemachine gekocht in de kringloop voor maar 1 euro. 50 euro vind ik ook echt veel voor een typemachine, ze zijn echt wel goedkoper te vinden. Ik vind die van jou echt onwijs tof, zo’n gaaf kleurtje! Veel plezier ermee πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
 14. Sandra schreef:

  Echt prachtig! <3 Ik heb een "draagbare" typmachine. Komt later deze week nog een stukje over. Maar die van jou is echt hip! Want van rode letters wil de mijne echt niets weten. Heb je er al brieven op getypt? (dat vind ik echt het allerleukste)

  | Reageer op deze reactie
 15. Eva schreef:

  Oh wauw wat issie ontzettend mooi zeg! Als ik ooit de ruimte heb wil ik er ook echt heel graag eentje, het liefst op een mooie, oude secretaire, maar dan moet ik eerst verhuizen ben ik bang .

  | Reageer op deze reactie
 16. Liz schreef:

  Hij is gaaf!
  Ik wacht op een oranje die zou moeten werken .Ben benieuwd πŸ˜‰

  | Reageer op deze reactie
 17. Ilse schreef:

  Dat geluid van een typemachine is zo leuk! Maar.. Wat moet je er eigenlijk mee? Typen, ja dat snap ik, maar zou je het echt vaak gebruiken?

  | Reageer op deze reactie
  1. Tamarah schreef:

   Nou…voor de sier.. voor de heb πŸ˜€ en om af en toe iemand een leuk kaartje of brief te versturen.. En ik vind het alleen al zo leuk in huis staan!

   | Reageer op deze reactie
 18. Maartje schreef:

  Ik zit nu al een tijdje naar die foto te staren, wat een mooooie! Ik heb precies zo’n model maar dan in het zwart (mint is eigenlijk toch wel veel mooier), Mijne doet het niet meer zo top maar goed, gelukkig staat het ook gewoon leuk op m’n bureau.

  | Reageer op deze reactie
 19. Irene schreef:

  Ik geloof dat ik een beetje aan het kwijlen ben πŸ˜›

  Ik heb ook een mooie typemachine gezien bij de kringloop, maar helaas ben ik aan het sparen voor een festival en moet ik het kopen van een typemachine nog even uitstellen.

  | Reageer op deze reactie
 20. Tamarah schreef:

  Wat een mooi ding zeg! Ik had vroeger ook een oude typemachine… volgens mij van mijn moeder of oma geweest :). Ik heb er zelfs in een ver verleden een werkstuk op getypt… Ik zou het ook er leuk vinden weer een oude typemachine te hebben.. Maar zijn die inktlinten nog wel te koop??

  | Reageer op deze reactie
 21. Pingback: 3 x Typemachine kunst | IKBENIRISNIET
 22. Alyssa schreef:

  Wow, supergaaf! Ik zou er ook graag een willen hebben! Ik had er vroeger een, maar die heb ik toen helaas weggedaan πŸ™

  | Reageer op deze reactie
 23. Pingback: Tweedehands vondsten: ‘Het Goed’ in Enschede | IKBENIRISNIET
  1. Emma Thienpont schreef:

   Ohn die is echt kei mooi!
   Ik kijk al een tijdje op Kapaza om eentje te vinden (liefst niet te veel geld) maar ze zijn allemaal zo’n lelijk grijs. Daar ben ik niet zo fan van. Eigenlijk weet ik in mijn buurt ook niet echt zulke tweedehands winkeltjes zijn πŸ™ iemand die zelf nog één heeft en die kwijt wil? Of iemand tips om ergens ééntje te vinden? (Misschien er wel rekening mee houden dat ik in Oostende woon :%

   | Reageer op deze reactie
Back to Top