Dit is mijn huis

huis-keep-calmWelkom in mijn mini loft!

huis-polaroidmuurBinnen vijf stappen ben je van de voordeur in de riante slaapkamer met knusse bedstee uitstraling. Zeer praktisch na een te vroeg college.

huis-letter-stickers

Overal zijn prachtige, authentieke werken van kunst te vinden.

huis-bureau-mintgroenAan de rechterzijde van de slaapkamer een multifunctionele ruimte die zowel als werkplek en als eetkamer kan worden gebruikt. Zo kan men geheel eigentijds direct tweeten wat op het bord ligt.

huis-spiegel

De net-niet-villa krijgt een jonge uitstraling door opgeplakte filmposters en een tekstuele peptalk van Scrabble letters boven de staande spiegel.

huis-konijnen

Ter decoratie zijn enkele Oryctolagus cuniculus (konijnen) ornamenten geplaatst op de uitbouw-inloopkast van Zweeds design.

huis-zwarte-luxaflex

Eenmaal aangekomen in de woonruimte – na circa 10 stappen – heeft men een prachtig uitzicht op de binnenstad. Voel de hartslag vanuit de stad wanneer je plaatsneemt in het kozijn (met openluchtconcerten op het dichtstbijzijnde plein: letterlijk).huis-woonkamer

Originele meubels van Scandinavisch design, in één woord: wauw.huis-lievelingsboeken

Er is dan geen balkon, maar wie heeft een balkon nodig wanneer er kunstplanten en miniatuurboompjes te vinden zijn? I know right. huis-apothekersflesjes

Antiek en curiosa, inclusief een replica van een anatomisch model ontworpen door designteam HEMA.huis-camera

Omarm je innerlijke hipster met deze analoge camera’s.

huis-studentenkamer

De gehele mini loft kan afgebeeld worden op één foto: it’s amazing!

N.B. Foto’s van het het vaststaande kookeiland en de ruime badkamer niet inbegrepen (want: geen zin om schoon te maken). 

Back to Top