Huishoudelijke mededelingen

Huishoudelijke mededeling #1: Sorry

Sorry, ik laat weinig van me horen hier! Eerst had ik een concentratieboog van een dronken goudvisje door de bijwerkingen van de medicijnen. En nu is het lastig om te schrijven omdat de hel is losgebroken nu ik probeer te stoppen met roken. Ik heb het er nogal moeilijk mee en ik ben momenteel dus ook niet een erg aardig mens. Maar zolang niemand met een naam van Bible Belt oorspong predikt dat ik over een Christelijke waarde moet nadenken, moet het goed komen. (Zie je, ik ben ├ęcht niet aardig nu!) Mocht je me nu echt gaan missen: 140 tekens typen wil nog net lukken, dus volgen via Twitter mag altijd.

Huishoudelijke mededeling #2: Winnaar

En ik had al lang de winnaar van de winactie moeten selecteren! Dat schoot er een beetje bij in. Ik ga nu aan Random.org vragen wie ik blij mag maken met het blikje. En dat is..

Malu! Gefeliciteerd! Ik ga je zo een mailtje sturen.

Huishoudelijke mededeling #3: Layout

Voor gezonde afleiding ben ik de laatste paar dagen bezig geweest met het aanpassen van de layout. Ik moet het hier en daar nog wat perfectioneren maar tot nu toe ben ik er erg tevreden over. Wat vinden jullie?

P.S.

Steunbetuigingen aan Steve (dat is mijn soulmate waarmee ik op 26 m2 samenwoon, die ook is gestopt met roken, heel gezellig hier) en mij zijn meer dan welkom. Net als tips, advies of gewoon een leuk verhaaltje. (Zo wanhopig als dat ik nu klink ben ik helaas ook.)

Back to Top