Recept: When life hands you lemons..

..make a gin and tonic. Dat was mijn filosofie. Maar tegenwoordig probeer ik er maar gewoon limonade mee te maken, want dat is al moeilijk genoeg. Het schiet eindelijk een beetje op met die zure studie van mij. Gisteren kreeg ik mijn laatste cijfers terug van de afgelopen tentamenweek: een 6, een 7 en een 8 (correctie: 9). Ik ben heel blij en opgelucht dat het nu toch de goede kant op gaat. Maar dat komt natuurlijk niet zo maar aanwaaien, dat is ook de reden dat ik niet meer zoveel tijd heb om te bloggen als eerst. Héél jammer, maar uiteindelijk alleen maar voor het goede doel. Dan kan ik ooit afstuderen, zelfhulpboeken schrijven, de wereld verbeteren.. Maar eerst maar een zomers drankje:
water-met-citroen-en-munt

Recept:

Men neme een kan met water, een citroen in schijfjes gesneden en een paar takjes munt. Voeg dit allemaal samen en zet in de koelkast. Een uur later heb je een heel fris en gezond drankje voor zonnige dagen. Ik drink het de afgelopen dagen héél veel, dus ik hoop dat ik nog een beetje glazuur op mijn tanden overhoud. Hé, maar ik rook niet.

water-met-citroen-en-munt2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 reacties op “Recept: When life hands you lemons..

 1. Louise van Gend schreef:

  Hmmm lekker!! 😀 Jammer dat het weer komende week minder goed mee gaat werken.
  Ben trots op je tentamenresultaten 😀 Doe je goed!!

  xxx
  Louise

  | Reageer op deze reactie
 2. Harrie schreef:

  Niets is belangrijker dan je studie!
  Ook lekker is water met alleen verse basilicumblaadjes koelen. Maar eigenlijk schijnt het gezonder te zijn om water op kamertemp te drinken…. Ik kan me zo voorstellen dat de blaadjes dan ook gamakkelijker hun aroma afgeven, als bijkomend voordeel.

  | Reageer op deze reactie
 3. Vivian schreef:

  Fijn dat het toch weer de goeie kant op gaat, mooie cijfers! Blijf genieten enne, don’t forget to keep dreaming big – the sky is the limit!

  | Reageer op deze reactie
 4. Ann schreef:

  Tentameweek is zo te zien aan de cijfers goed gegaan! Vooral zo door gaan 😉 watertje met munt en citroen lijkt mij lekker, ga ik ook een keer proberen.

  | Reageer op deze reactie
 5. Joyce schreef:

  Ik drink dit ook behoorlijk vaak 😀 Is ook lekker om ijskoud water met schijfjes sinaasappel of grapefruit te doen 😀

  | Reageer op deze reactie
 6. Sandra schreef:

  Oeehh! Lekker! Thanks for the reminder, er ligt nu een hervulde spa-fles met citroen en munt in de koelkast 😀

  | Reageer op deze reactie
 7. mille pagine schreef:

  Tabakskruimeltjes zwerven tussen je tanden, die kun je niet wegspoelen. Citroensap wel. 🙂

  (Ik ga gewoon elke keer zoiets als comment geven haha! Heerlijk al die dingen die ik nooit kan noemen om te dreigen :P)

  | Reageer op deze reactie
 8. D. schreef:

  Hey en dat je niet rookt is nog steeds supergoed van je! 🙂 Goed plan om dit een keertje zelf te maken..al zal ik vast pas in de zomervakantie aan zoiets beginnen, ben veel te lui om dat zelf helemaal samen te stellen.

  | Reageer op deze reactie
 9. annouska schreef:

  Heerlijk dat je cijfers zo goed waren, weer een stukje dichter bij het eind. 😀 En dat je daardoor minder tijd heb is niet erg, school gaat natuurlijk voor.. ^^

  | Reageer op deze reactie
 10. Tamára schreef:

  Oh, echt heel herkenbaar van dat minder bloggen, helaas is dat bij mij uitgemond tot niet bloggen, maar dat terzijde. And when life gives you lemons, add vodka ;).

  | Reageer op deze reactie
 11. Veerlez schreef:

  Wat een goeie resultaten! Dat is het dubbel en dwars waard om niet zoveel te bloggen! Daarbij moet je zoveel bloggen als je je fijn bij voelt! Niet omdat mensen blogs zouden willen! Het is jou ding!
  & ik zie het veel momenteel, bloggers die even een stapje terug doen!

  | Reageer op deze reactie
 12. Suzanne schreef:

  You can do it girl! Blij om te horen dat het nu beter gaat! Het is wat last hebben van Lettertjes..

  | Reageer op deze reactie
Back to Top