Recept: When life hands you lemons..

..make a gin and tonic. Dat was mijn filosofie. Maar tegenwoordig probeer ik er maar gewoon limonade mee te maken, want dat is al moeilijk genoeg. Het schiet eindelijk een beetje op met die zure studie van mij. Gisteren kreeg ik mijn laatste cijfers terug van de afgelopen tentamenweek: een 6, een 7 en een 8 (correctie: 9). Ik ben heel blij en opgelucht dat het nu toch de goede kant op gaat. Maar dat komt natuurlijk niet zo maar aanwaaien, dat is ook de reden dat ik niet meer zoveel tijd heb om te bloggen als eerst. Héél jammer, maar uiteindelijk alleen maar voor het goede doel. Dan kan ik ooit afstuderen, zelfhulpboeken schrijven, de wereld verbeteren.. Maar eerst maar een zomers drankje:
water-met-citroen-en-munt

Recept:

Men neme een kan met water, een citroen in schijfjes gesneden en een paar takjes munt. Voeg dit allemaal samen en zet in de koelkast. Een uur later heb je een heel fris en gezond drankje voor zonnige dagen. Ik drink het de afgelopen dagen héél veel, dus ik hoop dat ik nog een beetje glazuur op mijn tanden overhoud. Hé, maar ik rook niet.

water-met-citroen-en-munt2

Back to Top