OOTD: Ik ben Coco Chanel niet

Vroeger was ik nog wel van het online shoppen en kleding winkelen, maar tegenwoordig niet meer. Ik koop eigenlijk nauwelijks nog kleding! Mijn primaire kostenpost is voedsel. Want van eten word ik zielsgelukkig. Veel geld voor kleding blijft er dan ook niet over. Daarom heb ik een blog waar ik meestal recepten online gooi in plaats van OOTD’s (outfit of the day). Maar vandaag maak ik een uitzondering, speciaal voor Emilia van Pixels by Emila (superduperleuk meisje, en ze is nog veganist ook, zo’n hele hippe! mint-hartje)

Dit is mijn ‘laten we de stad in gaan om een ventilator te kopen’ outfit:

ootd ootd7 ootd5 ootd3ootd2

Maar de ventilators waren allemaal uitverkocht. Ik moest bijna huilen (echt) want ik kan he-le-maal niet tegen warm weer. Maar gelukkig had mijn moeder nog een ventilator staan, een apparaat waar je koud water en ijsblokjes in kan gooien zodat er een koud briesje uitkomt. Dus vandaag ging ik voor poging twee:

Dit is mijn ‘even de ventilator ophalen’ outfit

ootd-1 ootd-2 ootd-3ootd-4

De schoenen kennen jullie inmiddels (zo nee, check deze blogpost). De armbandjes zijn gemaakt door Mliees en kan je hier bestellen. De designer bag is van Dille & Kamille. Het groene shirt is van het Nederlandse merk Humanoid. En de rest is allemaal van de H&M. Maar het hangt al zo lang in mijn kast dat je het al bijna vintage kan noemen hoor. Ik snap dat dit niet de meest bijzondere outfit van de eeuw is, maar ik heb meestal ook niet de meest bijzondere kleding aan. Ik houd van simpel. En sóms van minder simpel zoals m’n galaxy legging waar ik verliefd op ben.

Credits voor het maken van de foto’s gaan naar: leboyfriendOmdat mijn kledingkast wel aan vernieuwing toe is, ben ik bezig met een zoektocht naar kleding die ietsiepietsie meer verantwoord is dan het standaard H&M’tje. Via de Facebookpagina van De Groene Meisjes ontdekte ik bijvoorbeeld Geitenwollenshirts.nl waar ik binnenkort iets ga bestellen want i love them basics. Met de Green Room van Asos ben ik ook bekend. Hebben jullie misschien nog meer tips? In de kringloopwinkels hier in de buurt verkopen ze namelijk vooral een hoop afzichtelijke zooi. Misschien dat hier dan ooit nog weer eens een OOTD wordt geplaatst, als jullie dat voor herhaling vatbaar vinden in ieder geval 😉

Back to Top