Lange Zondag

Whoa, vandaag was ik lang wakker. Ik kon de hele nacht niet slapen door de hitte (okeee, en doordat mijn slaapritme zo gek is). Dus toen de wekker van Steve om 05:30 uur ging, gaf ik het op en ben ik er ook maar uitgegaan. Het was toen 10 graden buiten, hemels. Buiten at ik mijn ontbijt op en het was het beste ontbijt ever omdat ik het at terwijl ik een klein beetje kippenvel had. Ineens had ik zeeën van tijd, dus liep ik rond een uurtje of negen maar naar het park om naar de eendjes te kijken en te lezen (op dit moment: Bonita Avenue). Aangezien ik geen tuin of balkon heb was dat een héél goed idee. Vooral omdat iedereen nog brak in bed lag, dus op wat hardlopers en hondenbaasjes na, had ik het hele park voor mijzelf. muesli-met-fruit

zomer bos-steegje bloedjewarm bonita-avenue-lezen water-toms pomphuisje stroompje mini-doolhofje tunnel-enschede volksparksingelpolaroid

ijsjeToen het om 12 uur wel erg heet werd ben ik maar weer naar huis gelopen. Mijn moeder smste dat ze onderweg naar Enschede was met de fiets. “Nog 6 km dan gaan we Nasr benagel” ontving ik. Gelukkig ben ik de dronken whatsapp berichten van Sebas gewend, dus binnen no time wist ik wat er stond. Bagels & Beans! mint-hartje En later ook nog een verse muntthee bij La Place en een mango ijsje bij Van der Poel (de beste ijsjeswinkel in heel het land). Afgezien van het slaapgebrek was het fijne dag. Nu kruip ik heel snel mijn bed in.

Back to Top