Classic Beauty met 3 producten

dierproefvrije-makeup

De titel ‘En daarom ben ik dus geen beauty blogger’ zou meer passend zijn, maar dat lees je ergens onderaan wel. Eerst moeten deze drie must haves in de spotlight worden gezet, want ze zijn zo fijn! Ik ben een heel slecht bjoetiemeisje trouwens, ik gebruik niet zoveel make-up en het afgelopen jaar eigenlijk alleen nog maar mascara. Ik verander in zo’n huisvrouw met een burn-out die in haar joggingbroek en ongewassen haar boodschappen gaat doen. Kan. Echt. Niet. Maar nu ik deze mooie makeupjes heb, die ook nog eens heel makkelijk in gebruik zijn, beloof ik dat ik wat meer mijn best ga doen. 

dierproefvrij-poeder

Translucent Face Powder Review:

Mijn eerste Dr. Hauschka product! Dit is een wondermiddel, lieve mensen. Ik houd namelijk niet zo van foundation, alleen vroeger toen ik nog heel veel uitging wel, nu ik een saaie oma ben, vind ik foundation vooral heel naar zitten. En ook een tikkeltje overdreven. Oké, en ook gewoon te veel werk om elke ochtend op mijn hoofd te smeren. Maar helemaal niets op mijn gezicht vind ik soms ook weer een beetje.. nouja, mwoah. Het translucent gezichtspoeder van Dr. Hauschka is een goede middenweg. Het dekt nauwelijks – er is ook maar één one fits all kleur – maar het zorgt wel voor een mooie matte teint. En het ruikt heel lekker. Voor mij perfect! Het blijft niet de hele dag mooi zitten, maar dat is alleen maar goed: dan kan je als een echte Classic Bjoetie je neus poederen op het toilet.

Te koop bij: o.a. Ekoplaza of online
Ingrediënten: Zie hier
Prijs: 20,95 euro (12 gram)
Hippievriendelijk: 100% dierproefvrij, niet geschikt voor veganisten (bevat zijde)

dierproefvrij-mascara

Super Volume Mascara Review:

Nieuwe lievelingsmascara! Hij is zwart. Blijft extreem goed zitten. Maakt mijn paardenwimpers nog langer en dikker. Tja, wat kan ik er nog meer over zeggen? Deze blijft.

Te koop bij: The Body Shop
Ingrediënten: Zie hier
Prijs: 12,50 euro (10 ml.)
Hippievriendelijk: 100% dierproefvrij, niet geschikt voor veganisten (bevat bijenwas)

dierproefvrij-lippenstift

Colour Crush Lippenstift (n.101 Red Siren) Review:

Ik ben zo verliefd op de rode kleur van deze lippenstift, wauw. Ik vind dat elk meisje rode lippenstift in huis moet hebben. Want als je je een keer een beetje sipjes voelt, dan doe je gewoon je knalrode lippenstift op en voel je je weer helemaal fabulous. Het verkoopstermeisje (dat ook rode lippenstift op had, ze zag er fabulous uit) verzekerde mij ervan dat ‘ie heeeeel lang bleef zitten. Nou, dat is dus niet zo. Maar met wat lippotlood eronder en zo nu en dan bijstiften blijft ‘ie best mooi. Nu moet ik er zelf alleen nog aan wennen, want meestal vergeet ik dat ik lippenstift op heb en zit het na een half uur all over the place omdat ik dan in m’n gezicht wrijf.

Te koop bij: The Body Shop
Ingrediënten: Zie hier
Prijs: 12,00 euro (3,5 gram)
Hippievriendelijk: 100% dierproefvrij, niet geschikt voor veganisten (bevat bijenwas)

mint-hartje Tip: op moment van schrijven is elk 2e cosmeticaproduct voor de helft van de prijs bij The Body Shop.

Voor & Na

natural-bjoetie

Zo zie ik er eigenlijk altijd uit. Ik wou dat ik kon zeggen dat dat wegens feministische overtuigingen was of iets anders dieps en filosofisch. Maar meestal ben ik gewoon te lui om make-up op te doen. Toen deed ik de bovenste drie producten en ontpopte ik van een Natural Bjoetie in een Classic Bjoetie. Maar op de één of andere manier werden alle foto’s stom. En opeens viel die joekel van een puist op mijn kin mij nóg meer op, leek mijn huid wel van schuurpapier, vond ik mijn neus net een piponeus en leek mijn voorhoofd wel drie kilometer hoog. Jullie moeten het dus maar met de Wanhopige Bjoetie & Boze Bjoetie foto’s doen en mij op mijn woord geloven dat je IRL wel een Classic Beauty van deze drie producten wordt. Daar gaat het uiteindelijk ook om, toch?

bjoetie

Vinden jullie selfies maken ook zo stom?

Back to Top