Mijn bureauhoekje

bureau-inrichten

Mijn bureauhoekje was nogal druk. En voor een meisje met een druk hoofd is dat niet zo handig. Dus eergisteren besloot ik alles om te gooien. De before foto’s kan je vinden in deze DIY (toen ik mijn tafel mintgroen verfde) of in die waar ik mijn mini loft show.

macbook-mstand

Zwevende laptop – Het grootste deel van de dag spendeer ik op die roze stoel achter mijn laptop. Er moest dus echt iets met mijn laptop gebeuren, want ik werd knettergek van dat ding. Vorige week heb ik de hele schijf gewist en een herinstallatie uitgevoerd, dus die is weer als nieuw. En omdat ik altijd zoveel last heb van mijn nek en schouders heb ik hem laten zweven door een standaard. Dat was even wennen in het begin maar het zit een stuk beter. Ik ging voor de onderstaande mStand die te koop is bij Apple resellers.

rain-mstand

posters

Verse posters – Het werd uiteindelijk toch wel wat vol met al die posters, ik heb de meeste eraf gehaald (de Star Wars poster mocht blijven uiteraard) en mooie plaatjes uit de Flow opgehangen. Een hele grote verbetering al zeg ik het zelf. Naast mijn studierooster voor de aankomende twee jaar hangt een kaartje met de quote ‘Don’t hurry, be happy’. Heel toepasselijk. Daaronder hangen bookmarks die tijdens het studeren onmisbaar zijn. (En achter die kast staat het bureau van Steve, ook nieuw!)

dont-hurry-be-happy

plantenpotjes

Versiersels en boekjes – Kijk, m’n plantenpotjes die ik laatst kocht! Ik heb ze een nieuw leven gegeven als pennen- en plakbandjeshouder. Want plantjes houd ik toch nooit in leven (met uitzondering van mijn basilicumplantjes die het nog steeds doen). Het notitieboekje met de spreekbubbel hieronder won ik via Paperboats (blogtip!) en het boekje dat ervoor ligt is het One Line a Day Journal: een mini dagboek voor vijf jaar. Elke dag schrijf ik daar de belangrijkste dingen van die dag in en ik hoop dat ik dat de aankomende vijf jaar blijf doen.

one line a dayhema ehbo kist

Opbergen – Ook zocht ik alle zooi die op mijn kast stond uit en deed ik het netjes in doosjes. De EHBO kist (van de Hema) zit vol met lege kaartjes, stickervellen en knutselspullen. Daarnaast staan mijn Flow specials. Alle foto’s, kaartjes met leuke teksten en andere briefjes en herinneringen deed ik in een apart doosje zodat ik het niet per ongeluk weg kan gooien tijdens een volgende opruimwoede. Tot mijn verrassing vond ik zelfs een papa-briefje!

doosje met herinneringenflow specialsflow-posters

Back to Top