Tips tegen voedselverspilling voor de HEMA blog

Er staat sinds vorige week weer een nieuw artikel van mijn hand op de HEMA blog. Deze keer schreef ik over de dingen die ik doe om voedselverspilling tegen te gaan. Ja oké, ik vind nog steeds wel eens zompige komkommers en verrotte mandarijntjes op willekeurige plaatsen in dit huis, maar het gaat al véél beter dan pakweg twee jaar geleden.

tips tegen voedselverspilling

Tips tegen voedselverspilling

Ik showde mijn mooie Tomado-rekje, andere leuke spulletjes die HEMA verkoopt en ook deze keer stond Nederlands leukste konijn Bunny von D weer even in de spotlight. (Ik wacht nog steeds op het moment dat HEMA besluit om een official Bunny von D merchandise lijn in het assortiment op te nemen.)

Je leest de blogpost op de HEMA blog hier.

Alle artikelen die ik tot nu toe voor HEMA heb geschreven kan je hier vinden.

tips tegen voedselverspilling

tips tegen voedselverspilling

tips tegen voedselverspilling

Ik ga snel weer verder met mijn scriptie (het gaat écht goed trouwens, ik zal snel een update geven!) en wens jullie een fijne dag, volgens mij wordt het superlekker weer.

Back to Top