Dankbaar

Tot mijn grote schrik heb ik er ineens honderd Bloglovin’ volgers bij, ik voel de druk, jongens. Dat kwam door dit artikel trouwens, waar ik heel dankbaar voor ben! Maar dan zegt ze dus ook nog dat ik grappig ben. Nog meer druk. Ik wilde deze dag dan ook beginnen met een heel vrolijk en blij berichtje. Zodat ik even een goede indruk kon maken op de nieuwe lezers. Maar eerlijk is eerlijk, ik bevind mij de laatste paar dagen, of weken eigenlijk, in een constante staat van mentale PMS. Modder en pudding in mijn hoofd, noem ik dat ook wel. Misschien omdat het einde van de zomervakantie in zicht is, en ik had nog zo veel willen doen! Maar dan zou je juist naar de vrolijke en blije dingen van het leven moeten kijken, toch? Daarom ga ik nu voor het eerst ook zo’n ‘ik ben dankbaar voor..’ lijstje publiceren. Ik word altijd blij als ik dat bij andere bloggers lees. Hopelijk werkt het ook als ik hem zelf typ.

no space for dreams
Via i can read

Ik ben dankbaar

  • Dat ik geen smetvrees heb en daardoor eergisterenochtend het koffiefilter dat al twee dagen in het koffiezetapparaat zat, kon leeg gooien en weer kon vullen met nieuwe koffie. Want de koffiefilters waren op.
  • Dat ik een eeuwige student ben en op een doordeweekse dag tot 2 uur ’s middags in mijn bed kan blijven als ik daar zin in heb. Of gewoon de hele dag met een boek. Zoals gisteren.
  • Dat ik al meer dan vijf maanden ben gestopt met roken, ik heb inmiddels al 925,94 euro bespaard! (Maar waar is dat geld eigenlijk gebleven?)
  • Dat ik al een paar weken ben gestopt met nagelbijten, al het geld dat ik normaal aan sigaretten uitgaf, geef ik nu uit aan nagellak.
  • Dat ik laatst een heel raar dansje aan het doen was met de voordeur wagenwijd open, en dat ik me omdraaide en ineens de bovenbuurjongen in de deuropening zag staan. Nu is mijn awkward-balkje voor dit jaar meteen voor 75% vol en kan ik er hopelijk weer even een paar weken tegenaan zonder mijzelf voor schut te zetten.
  • Dat gisteren een klein blaag zich ineens voor de voeten van een wandelend stelletje wierp. Hij begon keihard te janken en ineens kwam zijn moeder furieus aangerend en eiste geld van het stel. Man. Wát een acteur. Ik denk dat hij later de nieuwe Nicolas Cage wordt (of profvoetballer), nu al dankbaar dat ik zijn eerste stuk heb mogen bijwonen.
  • Konijnen.
  • En ik ben het meest dankbaar dat er mensen zijn die mijn blog lezen en het daadwerkelijk leuk vinden wat ik schrijf. Ik vind dat het allerleukste van de hele wereld. Love you! mint-hartje

En dit is misschien wel weer leuk voor de ‘oude’ lezers, kennen jullie Bunny von D. nog? Jaren geleden mijn favoriete blogonderwerp en knuffelobject toen ze nog mijn huisdier was. Ik ben ook heul dankbaar dat ik zo nu en dan updates en foto’s van mijn lieve langeafstandskonijn krijg. Deze is van een paar dagen geleden, lief hè?

Bunny von D & Muis

Back to Top