Winactie: Theebloemen van Theekruiden.nl

Update: Deze winactie is gesloten, de winnares (Sanne D.) heeft een mailtje gekregen!

Yay, winactie! Al een tijdje volg ik Theekruiden.nl op Facebook want ik vind vooral de theebloemen die ze verkopen zó gaaf. De theebloemen zijn bolletjes die tot leven komen als je ze in heet water legt om er thee van te maken. En dat ziet er in een glazen theepot heel mooi uit! Terwijl ik deze blogpost schrijf, slurp ik van mijn eigen kopje gezette thee, het is dus niet alleen leuk om te zien maar ook érg lekker.

theebloem

Winnen

Van Theekruiden.nl mag ik een theebloemenpakket weggeven aan één van jullie, awesome! Om kans te maken hoef je alleen de Facebookpagina van Theekruiden.nl te liken én een reactie op deze blogpost achter te laten zodat ik weet dat je mee doet. Om extra kans te maken mag je de Facebookpagina van mijn blog ook liken (lief hè?) en tweeten over deze winactie, maar dat is optioneel. Je mag tot 4 oktober mee doen, daarna zal er door Rafflecopter random een winnaar worden geselecteerd. Hieronder kan je alle stappen doorlopen, good luck!

a Rafflecopter giveaway

Kortingscode

Naast verschillende soorten theebloemen verkoopt Theekruiden.nl ook losse thee, speciale mannenthee (denk aan theesmaken als rum en drop) en bubbels voor Bubbelthee. Iets dat ik zelf nog nooit heb geprobeerd maar ik zie de ene Instagramfoto naar de andere voorbij komen met bekers bubbelthee dus hip is het sowieso. Als je de aankomende twee weken iets wil bestellen in de webshop, gebruik dan de kortingscode ‘iris’ bij je bestelling voor 10% korting!

bloementhee

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top