watMooi!

Vandaag heb ik een hele mooie webshop in de spotlight staan, namelijk de groene fashion shop watMooi! In de webshop vind je niet alleen hele hippe en kleurrijke items maar vooral hele duurzame items. Als je bij de woorden ‘eco fashion’ aan bruine hennepkleuren en flodderige kleding denkt, zou je eens een kijkje in deze webshop moeten nemen die het tegendeel bewijst, want echt: wat mooi!

“Kleding die inspireert en mensen mooier maakt, maar ook de wereld een beetje mooier maakt. Dat is de filosofie van watMooi.”

Zoals je misschien al had gelezen, verdiep ik mij de laatste tijd wat meer in duurzame kleding, ik wil niet zomaar van alles kopen zonder erbij na te denken. Dan spaar ik liever wat langer door zodat ik écht iets moois kan kopen waarmee ik tegelijkertijd een goed merk steun. Want we kunnen allemaal wel voor milieubewuste kleding zijn en tegen enge stofjes en slechte arbeidsomstandigheden, maar uiteindelijk stem je met je portemonnee. Dat stemmen met je portemonnee wordt ineens een stuk minder vervelend als je de volgende kledingstukken ziet:

collage

1. Regenjas van gerecycled materiaal 2. Regenlaarzen van gerecycled materiaal 3. Blouse met FairWear label 4. Trui van fairtrade katoen 5. Organic jeans 6. Horloge van resthout.

Mooie merken

Per item kan je zien waar het merk de nadruk op legt qua duurzaamheid, want dat wil natuurlijk nog wel eens verschillen. De één kijkt meer naar diervriendelijkheid, de ander naar eerlijke werkomstandigheden en weer een ander naar biologische materialen of een combinatie hiervan. In de webshop kom je bij elk kledingstuk één of meerdere icoontjes tegen zodat je in één oogopslag kan zien op welke manier het duurzaam is. Qua merken heeft watMooi meer dan voldoende aanbod, denk aan bekende labels zoals O My Bag, People Tree, Komodo, Monkey Genes en A Beautiful Story. Op de website vind je alle merken op een rijtje en kan je per merk lezen wat zij doen om de wereld een beetje mooier te maken.

collage2

1. Jurk van 100% biologisch katoen 2. Poncho met de hand gemaakt door breisters in Peru, op het label staat de naam van degene die jouw poncho heeft gebreid 3. Legging van 95% biologisch katoen 4. O My Bag van ecologisch leer van koetjes die door ouderdom zijn gestorven 5. Armband van People Tree.

Kortingscode!

Word je al hebberig van al dat moois? Goed nieuws! Gebruik bij het bestellen van je eco fashion items de kortingscode WMTR13 voor 12% korting op je bestelling. Deze kortingscode is tot 8 november 2013 geldig. Als je in Nederland woont wordt je outfit gratis verzonden en als je in België woont zijn de verzendkosten 3,95 euro.

watMooi

Dit is een gesponsorde blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 reacties op “watMooi!

 1. meike schreef:

  Wat goed dat ze de duurzaamheid per product vermelden, prettig dat daar openheid over is!

  | Reageer op deze reactie
 2. Fleur schreef:

  Die horloges zijn hemels! Ik kocht er een voor mijn (ex)vriendlief vorig jaar en toen had ik helaas geen geld meer over om er 1 voor mezelf te kopen.. Die regenjas vind ik ook geweldig. Ik ben (nog steeds) op zoek naar de perfecte regenjas. Ik zag op een festival een meisje met een zwaantjes regenjas. Waaaauw!

  | Reageer op deze reactie
 3. Nanda schreef:

  Ik vind van beide nummer 4 mooi! Wat fijn dat er ook hippe groene kleding is 🙂

  | Reageer op deze reactie
 4. cheyenne schreef:

  ik heb even een kijkje genomen in de webshop, hele mooie spulletjes zeg!
  let mijn rekening het deze maand maar toe.. 😉
  xo, cheyenne

  | Reageer op deze reactie
 5. Mirthe schreef:

  Ik heb die regenjas in het groen, hij is echt superfijn! Leuk stuk, ik heb vandaag ook dit onderwerp op mijn blog, great minds think alike 🙂 Misschien heb ik nog wel iets aan je kortingscode!

  | Reageer op deze reactie
 6. Demi schreef:

  Wat een leuke items 🙂 Bij de woorden duurzaamheid en ecofashion dacht ik inderdaad niet aan zulke leuke kledingstukken en accesoires. Voor mij is het echter allemaal wel een beetje duur. Ik weet dat de voordelen opwegen tegen de nadelen, maar toch.
  Liefs, Demi

  | Reageer op deze reactie
 7. Wendy schreef:

  Die regenjas. <3 Geweldig. 😀 En de poncho vind ik ook prachtig. Ik ga eens even kijken in de webshop.

  | Reageer op deze reactie
 8. Eva schreef:

  Dat witte blousje is echt heul mooi!
  En ik dat ze O My Bag verkopen is helemaal niet goed met die korting, want dan kanik me straks helemaal niet meer inhouden..

  | Reageer op deze reactie
 9. Suzanne schreef:

  Wat mooi ja! Haha Die tas komt mijn kant op, jaaa Suus is blij, heul blij! Ik vind dat je mooie items hebt uitgezocht! Dikke vette like voor de regenjas!

  | Reageer op deze reactie
 10. Diana schreef:

  Ohhh ik kende deze webshop nog niet!!! Ik heb gelijk gebruik gemaakt van de code om een jurk van People Tree te bestellen waar ik al een oogje op had 🙂 Het was daar tot mijn aangename verrassing al afgeprijsd, met de korting erbij, scheelde het me zo’n 30 euro met andere webshops waar ik hem al gezien had. 🙂 Wat Mooi heeft een klant erbij :p

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Wauw wat een geluk! Leuk om te horen 😀 People Tree is ook zo’n mooi merk, ze hebben echt leuke dingen <3

   | Reageer op deze reactie
 11. Mylène schreef:

  Die regenjas is echt te gek. Als ik die zou hebben, zou ik hem 24uur per dag dragen, ook als ik in bed lig.

  | Reageer op deze reactie
 12. Imke schreef:

  Die jurk met knoopjes op de achterkant! Wow! Heb hier nog een cadeaubon liggen die ik had gewonnen dus ga die maar eens verzilveren. Thanks voor de tip!

  | Reageer op deze reactie
 13. Aline schreef:

  DIE TAS. Ik ben echt verliefd op leren tassen (sorry) en deze is dan tenminste nog ‘goed’. Prijsje is alleen iets minder, ik ben de lerentassenuitdekringloopprijs gewend hihihihahahaho. Horloge is ook gaaaaf omigado.

  | Reageer op deze reactie
 14. Emma schreef:

  Wat een goeie zeg! Ik zoek me suf naar duurzame truien! Deze shop staat bij mijn favorieten!

  | Reageer op deze reactie
 15. Ellen schreef:

  Leuk dit! ik ben zelf ook bezig met een start-up in upcycled en lokale producten

  | Reageer op deze reactie
Back to Top