watMooi!

Vandaag heb ik een hele mooie webshop in de spotlight staan, namelijk de groene fashion shop watMooi! In de webshop vind je niet alleen hele hippe en kleurrijke items maar vooral hele duurzame items. Als je bij de woorden ‘eco fashion’ aan bruine hennepkleuren en flodderige kleding denkt, zou je eens een kijkje in deze webshop moeten nemen die het tegendeel bewijst, want echt: wat mooi!

“Kleding die inspireert en mensen mooier maakt, maar ook de wereld een beetje mooier maakt. Dat is de filosofie van watMooi.”

Zoals je misschien al had gelezen, verdiep ik mij de laatste tijd wat meer in duurzame kleding, ik wil niet zomaar van alles kopen zonder erbij na te denken. Dan spaar ik liever wat langer door zodat ik écht iets moois kan kopen waarmee ik tegelijkertijd een goed merk steun. Want we kunnen allemaal wel voor milieubewuste kleding zijn en tegen enge stofjes en slechte arbeidsomstandigheden, maar uiteindelijk stem je met je portemonnee. Dat stemmen met je portemonnee wordt ineens een stuk minder vervelend als je de volgende kledingstukken ziet:

collage

1. Regenjas van gerecycled materiaal 2. Regenlaarzen van gerecycled materiaal 3. Blouse met FairWear label 4. Trui van fairtrade katoen 5. Organic jeans 6. Horloge van resthout.

Mooie merken

Per item kan je zien waar het merk de nadruk op legt qua duurzaamheid, want dat wil natuurlijk nog wel eens verschillen. De één kijkt meer naar diervriendelijkheid, de ander naar eerlijke werkomstandigheden en weer een ander naar biologische materialen of een combinatie hiervan. In de webshop kom je bij elk kledingstuk één of meerdere icoontjes tegen zodat je in één oogopslag kan zien op welke manier het duurzaam is. Qua merken heeft watMooi meer dan voldoende aanbod, denk aan bekende labels zoals O My Bag, People Tree, Komodo, Monkey Genes en A Beautiful Story. Op de website vind je alle merken op een rijtje en kan je per merk lezen wat zij doen om de wereld een beetje mooier te maken.

collage2

1. Jurk van 100% biologisch katoen 2. Poncho met de hand gemaakt door breisters in Peru, op het label staat de naam van degene die jouw poncho heeft gebreid 3. Legging van 95% biologisch katoen 4. O My Bag van ecologisch leer van koetjes die door ouderdom zijn gestorven 5. Armband van People Tree.

Kortingscode!

Word je al hebberig van al dat moois? Goed nieuws! Gebruik bij het bestellen van je eco fashion items de kortingscode WMTR13 voor 12% korting op je bestelling. Deze kortingscode is tot 8 november 2013 geldig. Als je in Nederland woont wordt je outfit gratis verzonden en als je in België woont zijn de verzendkosten 3,95 euro.

watMooi

Dit is een gesponsorde blogpost.

Back to Top