TAG: The Thankful Project

Ik ben me toch een potje ondankbaar voor deze dag, het liefst kruip ik gewoon mijn bed weer in, maar dat kan niet want ik heb zo een Statistiek werkcollege. (Update: ik typte dit vanochtend maar ik had net zo goed wel in m’n bed kunnen blijven) Ik zit nog in de twilight zone dat ik niet precies weet of ik wil schreeuwen of wil huilen. En daarom is het juist wel eens goed om bij de leuke dingen in het leven stil te staan. Dat zeggen ze altijd in ieder geval.

Ik werd getagt door Suzanne van My Paperblank (zij is heel leuk). De tag komt van origine bij I Live for My Dreams vandaan (één van de eerste blogs die ik ooit ben gaan volgen eeuwen geleden), zij heeft deze tag gebaseerd op het Thankful Project van The Chasing Happy Blog, meer daar over kan je hier lezen. Okay, let’s do this!

Waar ben jij dankbaar voor?

1. A Person: De meest awesome boyfriend ever. Hij krijgt het voor elkaar om al langer dan een jaar met mij op 26 vierkante meter te leven. Daar zouden ze medailles voor moeten uitreiken.

2. A Role You’ve Played: De meest awesome girlfriend ever.

3. A Place: Thuis. Ik ben een passief anti-sociaal huismusje pur sang, en dat vind ik helemaal oké. Hoewel ik afgelopen zaterdag nog met een paarse pruik stond te dansen in de stad, wat ook helemaal oké was.

huis-studentenkamer
Ik was 3 dagen bezig met opruimen zodat ik deze foto kon maken.

4. An Experience: Ik weet het écht niet. Dat ik nooit per ongeluk zwanger ben geworden? Of dat ik ooit een film van Carry Slee over enge XTC pillen keek, met zo’n overdreven wijzend vingertje dat drugs slecht voor je zijn, daardoor heb ik nooit de behoefte gehad om drugs te proberen. Dankjewel Carry Slee, door jou heb ik nog steeds mijn tanden en hersencellen en daar ben ik erg dankbaar voor.

5. A Talent You Have: Mijn denderende optimisme, overenthousiasme en ‘fuck it’-mentaliteit zijn talenten waar ik blij mee ben. Die zorgen ervoor dat ik blij mijn ding kan doen zonder dat ik mij druk maak over wat anderen van mij denken. Verder ben ik ook erg goed in het playbacken van liedjes van Katy Perry voor de spiegel met een deodorantfles als microfoon.

6. A Failure: Ik denk niet dat ik ooit een gemiddeld-grote-mensen-leven kan hebben met een fulltime baan en een huis dat niet vol ligt met zooi, soms zie ik dat wel als een big failure. Maar meestal zie ik het wel positief in, want waarom zou je überhaupt fulltime willen werken en dat beetje vrije tijd dat je nog hebt opofferen aan het schoon houden van je huis, boooring.

7. Words: “Don’t hurry, be happy!” 

8. A Photo: Happy 2012! Toen vierde ik een oud & nieuwfeestje, ik was alleen vergeten mensen uit te nodigen dus het werd een mini-feestje met Sebas en Annemiek, was ook heel leuk hoor. Uiteindelijk.

Vroegah
Vroeger toen ik nog niet oma-iris was.

9. A Memory: Mijn allereerste echte website maakte ik in groep 8, gewoon in een kladblokbestandje met HTML. Ik was zo trots op het eindresultaat (denk aan een felblauwe achtergrond, comic sans lettertype en clipart) dat ik het direct aan iedereen wilde laten zien. Als ik op mijn computer naar mijn zelfgemaakte website keek, stond in de adresbalk de locatie van het bestandje in de Mijn Documenten map, dit schreef ik op allemaal strookjes papier omdat ik dacht dat dat het adres van m’n website was en deelde ik aan iedereen die ik kende uit. Oeps. Ergens ook wel schattig, nu ik er zo over nadenk.

10. An Opportunity: Ik ben niet zo van de opportunities benutten, ze zeggen altijd dat de magie ergens buiten je comfort zone begint maar ik zit liever met een dekentje en een kopje thee in mijn comfort zone.

shit could be worse
Linoleum Print Poster ‘Shit could be worse’ by est1986

Neem hem vooral over als je dat wil!

Back to Top