Leuke Blogs II

Ik zal maar eerlijk toegeven dat ik helemaal niet zo’n goede bloglezer ben. Vroeger had ik een paar blogs die ik volgde en dat hield ik elke dag bij, tegenwoordig ken ik zo veel leuke blogs dat ik het nauwelijks nog bij kan houden. Maar dat maak niet uit! Als ik er tijd voor heb neem ik overal een kijkje en als ik er geen tijd voor heb, nouja, dan even niet. Toch blijf ik iedereen met veel plezier volgen, dit is een greep uit de favoriete blogs die ik volg:

teamconfetti

Allereerst Team Confetti! Ik weet niet meer precies hoe ik op hun feel good blog kwam, via een reactie op mijn blog geloof ik, maar dat doet er niet toe want deze blog verdient veel meer lezers! Het heeft eigenlijk alles wat ik leuk vind aan een blog: het ziet er mooi uit, een hele eigen stijl en leuke content waardoor ik telkens weer terug kom. Je vindt er geweldige DIY’s, lieve asieldiertjes die je het liefst direct in huis wil nemen en elke maandag worden de pareltjes van het internet uitgelicht. Vooral de laatste categorie is mijn favoriet.

dwaalsterren

Dwaalsterren is één van mijn favorieten omdat Mirthe zo mooi schrijft en volgens mij súperslimme hersenen heeft want ze komt heel wijs over op haar blog maar ze is nog maar 17. Ik voel me een beetje een oma nu. Ze schreef een blogpost met tips & tricks over fair fashion, plaatst mooie analoge fotografie en schreef laatst nog een hele mooie post over grijze dagen en Instagramfilters. Beetje bij beetje maakt ze de wereld mooier door het eten van Fair Trade hagelslag, vrijwilligerswerk, de promotie van duurzame mode en de stukjes die ze op haar blog plaatst. Ik bewonder haar enorm!

schrijfmeisje

Schrijfmeisje Laura kan over álles een interessant artikel schrijven, dat is in mijn ogen een enorm talent. Ze schrijft over mandarijntjes en je blijft geboeid lezen. Naast haar persoonlijke blog op Schrijfmeisje schrijft ze ook op Beauty is not a Number. Dit is een platform dat ze heeft opgericht voor mensen die een eetstoornis hebben of iemand kennen met een eetstoornis. Hoewel deze website een aanrader is voor alle vrouwen die (te) veel waarde hechten aan het getal op de weegschaal of op het maatlabeltje van kleding. Met deze website wil ze haar negatieve ervaring omzetten in iets positiefs. Laatst plaatste ze hier een persoonlijk verhaal over haar anorexia, ik kreeg er kippenvel van. Laura schrijft niet alleen heel mooi maar is zelf ook gewoon een heel mooi mens en ik vind het heel dapper wat ze doet.

evahoefsloot

De blog van Eva Hoefsloot vind ik ook geweldig. Een tijdje geleden heeft ze haar blog een nieuwe layout gegeven en is ze weer meer gaan bloggen. Love it! Het leukste aan haar blog vind ik de filmrecensies, ze noemt vaak films die niet heel bekend zijn maar wel heel gaaf. Op haar blog zag ik de trailer van de nieuwste Wes Anderson film het eerst en ontdekte ik de films The Kings of Summer en The Way Way Back.

Ik hoop dat jullie deze blogs net zo leuk en interessant vinden als ik. Kende je ze al?

P.S. Ik zou het heel tof vinden als je deze enquete over ikbenirisniet.nl in zou willen vullen. Ook als je ikbenirisniet.nl niet zo vaak bezoekt zou ik er wat aan hebben. Alvast bedankt!

Back to Top