Favorites & Likes

Hier werd ik heel happy van de afgelopen tijd:

love kerstkaartjes
Yay, kerstkaartjes! Ik kreeg een schattige met konijntjes van Laura, leuke verrassing! En een kaartje van Sebas & Jeffrey, die mij een hele fijne veggie kerst wensen en Steve een kerst met veel vlees en bier, hiha. Van de mutti van Steve kregen we een kerstkaartje incl. foute kerstattributen voor onze foute kerstkaart in 2014.

like fudge voor de poezenboot
Femke zamelt voor De Poezenboot geld in door superlekkere Rocky Road Fudge te verkopen. Ik kreeg gisteren mijn bestelling binnen en het is al bijna op, oeps! Ze maakte 40 zakjes (op=op), als je geluk hebt heeft ze er nog wat!
love avocadosnijder
Zo veel geluk! Eerst won ik dit handige keukenhulpje via Yellow Lemon Tree, een paar dagen later won ik een Star Wars Moleskine agenda via Eva Hoefsloot. Beide stonden op mijn verlanglijstje, love my life.
Maar ik gaf zelf ook cadeautjes! Woensdag was mijn allerliefste mama jarig, maar omdat ze de hele dag niet thuis was vieren we kerst en de verjaardag in één. Ik stuurde deze cadeautjes per post: het mooiste kaartje ooit, heeeele lekkere chocolade met karamel en zeezout, wat thee en een boek.
Maar ik gaf zelf ook cadeautjes! Woensdag was mijn allerliefste mama jarig, maar omdat ze de hele dag niet thuis was vieren we straks kerst en de verjaardag in één. Ik stuurde deze cadeautjes per post: het mooiste kaartje ooit, heeeele lekkere chocolade met karamel en zeezout, wat thee en een boek.
like jouw hoofd
Like like like like like like like like
like knoflookolie
I like deze kokosolie met knoflook. Normaal koop ik de naturel variant, maar ik zag dat deze in de aanbieding was (tijd geleden al) en nam hem mee. JUMMIE! Alles wat ik kook smaakt tegenwoordig naar 10 knoflookteentjes.
like wijn
Die wijn is mijn nieuwe lievelingswijn: like! En dat pak Rice Dream (gekocht bij AH XL) bevat rijstmelk dat naar vloeibare bonbons smaakt: like!
like theekruiden
I like deze theestick en losse pepermuntthee van Theekruiden.nl (waar ook die theebloemen vandaan kwamen). Ik gebruik de stick de laatste paar dagen best veel, ik vond het eerst even wennen, normaal gebruik ik een zeefje, maar het werkt best handig als je het eenmaal door hebt. Als je op het bovenstuk drukt komt er onder een soort schepje uit waar je de thee in kan doen. Als je het bovenstukje loslaat gaat het ‘schepje’ in het buisje en je kan thee maken. *
love mn bed
I like m’n bed.

En weet je nog die laatste bonusopgave van Statistiek waar ik mij hier toen zo’n zorgen om maakte? Ik had een 7, totaal niet verwacht! LIKE! Dat betekent dat ik nu gemiddeld voldoende sta en niet een superhoog cijfer hoef te halen op het tentamen. Is er dan toch nog hoop? 😉

*Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top