Gisteren in het Volkspark

Gisteren ging ik op zondag lekker burgerlijk wandelen. Vandaag gaan we naar de Ikea voor een nieuwe matras (er steekt een veer uit de huidige, auw). En straks huisje, boompje, beestje. Oh man. Maar ik dwaal af, ik maakte foto’s in mijn geliefde Volkspark. Dat deed ik in de zomer en in de herfst ook al. Dit is de winterse versie. Ik hoop dat ik niet vergeet om er ook één te maken in de lente, dan heb ik een hele serie, ah.

Volkspark

Met een wortel ging ik op pad, want er zijn hele snoezige konijntjes in het Volkspark. Ik plaatste deze tweet. Een paar minuten later kreeg ik deze tweet terug, ik moest zo hard lachen. Ik durfde de wortel bijna niet meer op te offeren aan de konijnen. Gelukkig voor Meneer Wortel zaten alle konijnen binnen en ik kon ik ze niet voeren. Boe. Tot daar ineens één konijntje van achter een hekje hopte. Helemaal in z’n eentje, ik hoop niet dat de parkmensen hem over het hoofd zagen toen ze het deurtje naar het binnenhok dicht deden. Of dat iemand van z’n Snuffie af wilde en hem maar over het hekje had gezet. Gelukkig kon ik het eenzame konijntje een wortel aanbieden.

konijntje VolksparkDoor de storm van eergisteren lagen een hoop losse takken en uit de grond gerukte bomen in het park. In het echt vind ik dat er altijd heel freaky uitzien maar op de foto’s krijg je dat nooit zo mooi. Maar goed, ik gebruikte ook maar de camera van mijn telefoon.
Volkspark

Volkspark

Alles ziet er toch wel een beetje grauw uit in de winter, vooral als ik deze foto’s vergelijk met die ik nog maar een paar maanden geleden in het Volkspark nam. Toen er nog mooie gekleurde blaadjes aan de bomen zaten. Maar mij hoor je niet klagen hoor, ik vind dit weer hartstikke fijn! Volgens mij moet de echte winter nog beginnen, brrr.Volkspark Volkspark Volkspark Volkspark Volkspark

Iris hartje winter

Back to Top