Toekomstige DIY projecten voor het toekomstige huis

Aaaah geef ons die sleutel, ik kan niet meer wachten. Ik wil nu verhuizen! Ik wil graag weten of het écht doorgaat. Het is zo goed als zeker hoor, maar ik kan me er pas voor 100% op verheugen als ik iets zwart op wit heb staan en dat duurt nog een week of twee. Hier zijn alvast twee DIY ideeën die op mijn to do list staan voor wanneer we gaan verhuizen:

diy gaatjesbord
Via: Sugar & ClothDIY Pegboard Headboard

gaatjesbord diy
Via: A Beautiful Mess. Links: DIY Kitchen Pegboard Rechts: Elsie’s Laundry Room Tour

DIY #1: Een gaatjesbord

Dit is de DIY waar ik het meest enthousiast over ben en meteen mee aan de slag wil gaan als we zijn verhuisd. Het is gewoon een gaatjesbord, te koop bij de bouwmarkt, geverfd in een leuke kleur. Ik wil er sowieso één in de keuken om kastruimte te besparen en ook één in het schuurtje voor schoonmaakspullen en gereedschap. In de gaatjes van het bord kan je haakjes hangen (te koop bij o.a. Ikea en Dille & Kamille) en daar kan je dan weer je spullen aan hangen. Ideaal voor mij, want ik ben niet zo van het opruimen en dingen netjes in kastjes zetten. En daarnaast ziet het er gewoon heel tof uit, als het je smaak is natuurlijk. Laatst plaatste Éénig Wonen een post over deze DIY met nog veel meer foto’s voor inspiratie.

hangende planten diy
Links: via Sodapopgirl – Rechts: via Skinny la Minx

DIY #2: Hangende planten

Plantjes! Ik houd van veel groen. Ik weet nog niet precies hoe ik het ga uitwerken maar de hangende planten op de rechter DIY vind ik wel heel mooi. Misschien wel voor buiten in de tuin! Dit DIY filmpje vind ik ook leuk, het ziet er helemaal niet duur of moeilijk uit, i like! Update: Karlijn plaatste eergisteren een duidelijke DIY om op een simpele manier een plantenhanger te knopen.

En als ik in het bezit van een tuin ben dan wordt DIY nummer 3 natuurlijk een moestuin! Of in ieder geval een kruidentuintje om mee te beginnen. En een konijnentuintje voor Bunny von D?

Back to Top