Something vintage, something new

Kan iemand mij tegenhouden? Sinds ik weet dat we bijna gaan verhuizen kan ik alleen nog maar denken aan een perfect ingericht huisje met allemaal gezellige hoekjes en muren. Dat merk ik ook aan mijn bankrekening want alle leuke dingen die ik tegenkom moeten mee naar huis! Mijn huidige studio fungeert momenteel dan ook meer als opslagplaats dan als woonruimte. Gelukkig hebben we vanaf dinsdag ruimte zat, dan hebben we de afspraak staan om het huurcontract te ondertekenen. Whaaaa. Ik vind het zó spannend (ik mag die woorden eigenlijk niet meer zeggen omdat ik het elke dag 300 keer roep en Steve wordt helemaal gek maar ik vind het écht heel erg spannend!!!!) Hier een overzichtje met mijn laatste vintage & nieuwe aanwinsten voor het nieuwe huis:

vintage vaas

Vorige week waren we bij de Ikea om een nieuwe matras uit te zoeken, uiteindelijk kwam ik met van alles in huis maar geen matras. We weten al wel welke we willen hebben maar blijkbaar kunnen we nog geld terug krijgen van de huidige matras waar een dikke veer door de stof heen prikt (niet een zacht donsveertje maar een harde, stalen kronkelpin). Maar waar is dat verrekte bonnetje?! Bovenstaand saladebestek en theedoek nam ik uiteindelijk wel mee. De vaas kocht ik gisteren voor zo’n 3 euro bij de Kringloop Het Goed in Enschede.
pastel soepkommen

We waren bij de kringloop omdat ik wat spullen die ik niet meer gebruikte wilde afgeven, dat scheelt straks weer met verhuizen, dacht ik. Maar ik zag zoveel leuke dingen bij de kringloop! Dus uiteindelijk kwam ik ook weer met net zo veel spullen terug. Oepsie. De pastel soepkommen vond ik zoooo mooi en mochten voor 50 cent per stuk mee. Die staan straks superleuk in de nieuwe keuken! Het dienblad met de vogels kocht ik vorige week bij de Ikea.kleine kaptafel

En dan deze schattige spiegel! Ik vind de print onder de spiegel niet zo mooi maar daar kan ik natuurlijk altijd nog wat overheen plakken. De buitenste spiegels kunnen naar binnen worden geklapt. Ik kocht hem voor maar vijf euro bij de kringloop!

Vintage kaptafel

Gisteren stonden we een half uur voor deze vintage kaptafel, te twijfelen of we hem mee zouden nemen. Want voor het eerst in ons leven vonden we allebei iets mooi! Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat we hele harde spijt zouden krijgen als we het niet zouden doen. Volgende week vrijdag wordt ‘ie bezorgd! Hopelijk kan die straks een mooi plekje in de nieuwe slaapkamer krijgen.
industriele wandlamp

Ik vind industriële fabriekslampen zo gaaf, ik zoek Marktplaats er wel eens op af, maar helaas liggen de prijzen altijd flink boven mijn budget. Dus ik begon maar met deze lamp die gelukkig maar 3,50 bij de kringloop kostte. De theedoek met de wolf is van het merk Nordic en kreeg ik afgelopen Kerstmis van mijn moeder cadeau, lief!

peper en zout

Een ieniemini peper en zout setje van Dille en Kamille en servetten van Ikea. Beide had ik niet echt nodig en kocht ik vooral in een opwelling omdat ik zo enthousiast ben dat we straks aan een eettafel kunnen eten! Nu eten we elke avond aan mijn bureau voor de laptop omdat we gewoonweg geen plek hebben voor een eettafel. Ik kan niet wachten om de tafel te dekken, kaarsjes aan te steken, oooh ik vind het zó leuk allemaal.flow poster

Ik werd spontaan verliefd op de linnen confetti dekbedovertrek van de Ikea. We hadden er bijna een relatiecrisis door (ik houd van licht, vrolijk, rommelig en Steve houdt van donker, modern, strak) maar ik kocht hem lekker toch. Ik werd de volgende nacht meteen gestraft want blijkbaar is een linnen dekbed niet heel comfortabel als je hypergevoelig bent, zo ruw! De lijst is van de Hema, daar deed ik een oude poster van de Flow in. Hopelijk zijn de muren een beetje stevig in het nieuwe huis, dan kan die in de woonkamer hangen. Het mintgroene dekentje is ook van de Hema en kostte maar 3 euro omg!

Ik hoop dat jullie van interieur-achtige blogposts houden want ik verwacht dat er nog wel wat meer online komen de aankomende tijd. Ik vind het zoooooo spannend allemaal.

Back to Top