Winactie: ARMEDANGELS outfit

Ladies die hun kledingkast willen verduurzamen, opgelet! Je kan vandaag onderstaand setje van ARMEDANGELS winnen. Misschien iets te zomers voor het huidige druilerige weer, maar de fashionista’s kunnen hier vast wel een autumn-proof outfit van maken met een dikke panty en een leuk vest, toch? Gisteren schreef ik al over ARMEDANGELS, ik vind het namelijk een fantastisch merk. Helemaal leuk dus dat ik één van mijn lezers een setje van dit merk cadeau mag doen.

ArmedAngels outfit

Winactie

Als je meedoet aan deze winactie maak je kans op top Gina (in maat XS, S, M of L) en rok Coco Dots (in maat S, M of L) van het merk ARMEDANGELS. Zowel de rok als de top zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Beide kledingstukken zijn gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard.

armedangels winactie

Wat mag je doen om kans te maken op deze toffe prijs?

  • Laat een comment achter onder deze blogpost waarin je vertelt dat je meedoet. (Of vertel gewoon iets vrolijks, dan maak je mijn dag ook gelijk weer goed!)
  • Voor extra kans mag je mij volgen via Facebook en/of Bloglovin, zo ben je altijd op de hoogte van mijn nieuwste posts, leuk toch? Als je dit niet gebruikt; no biggie deze stap is niet verplicht. Het zorgt er alleen voor dat je naam vaker in de virtuele grabbelton komt.
  • Zorg ervoor dat je je aanmeldt in Rafflecopter (het programmaatje hieronder) en aanvinkt welke stap(pen) je hebt doorlopen, want hiermee wordt a.s. vrijdag één winnaar willekeurig geselecteerd.

a Rafflecopter giveaway

Deze winactie loopt tot en met donderdag 6 november. Alleen lezers met een postadres in Nederland kunnen meedoen. De winnaar krijgt bericht via e-mail. Reageer alsjeblieft binnen 3 dagen als je gewonnen hebt, anders moet ik helaas een nieuwe winnaar selecteren. Succes!

Back to Top