Leesvoer

Hoi lieve, lieve, lieve lezers. Ik ben een beetje afwezig in blogland. Daarom ook dit kleffe berichtje zodat jullie mij lief blijven vinden. Ik ben druk met het voorbereiden van de verhuizing; de badkamer schrobben, spullen uitzoeken, dozen inpakken en to do lijstjes maken. Verder slaap ik de laatste tijd niet zo goed én ben ik aan het stressen voor de tentamens die steeds dichterbij komen. En dat alles in tijden van PMS. Dus dat betekent dat ik op willekeurige momenten ook gewoon even ga huilen terwijl ik een reep chocolade wegwerk. Wat een timing hè? Intens! Ik ben trouwens wel redelijk actief op Twitter en Instagram, dus mocht je meer Iris in je leven willen hebben: voeg mij daar gewoon even toe en dan kan je hoi zeggen, zeg ik hoi terug, helemaal leuk. 

mini konijntje
Ik kreeg dit mini konijntje ineens via de post van Feels Right. Zo lief!

Ik wilde eigenlijk een hele blogpost typen, over van alles en nog wat, maar mijn ogen vallen bijna dicht, dus ik ga je wat leesvoer van andere toffe bloggers geven!

  • De ‘plogs’ (of ‘photologs’ wat een iets mooier woord is) schieten als paddestoelen uit de grond nadat MissLipgloss ze een week lang plaatste. Nu wil iedereen ze ook maken. Ik ook. Gewoon voor een keertje. “Beleef een typische dag met chaos, apathie en Iris!!” Maar dan ziet iedereen hoe schrikbarend weinig ik doe dus ik twijfel nog even.
  • Sinds 1 januari houd ik een bullet journal bij en dat bevalt mij echt heel goed. Lisanne Leeft heeft hier een tijd geleden al een artikel over geschreven, het filmpje in het artikel spreekt voor zich denk ik. Een aanrader als je graag wat meer overzicht wil.
  • Dinastie is een blogger die je sowieso al zou moeten volgen omdat ze zo grappig is! Ze plaatste gisteren een post over groen poetsen, er staan een aantal handige tips tussen, zoals een recept voor allesreiniger.
  • Bij De Groene Meisjes kon je lezen waarom quinoa ineens zo duur is geworden, auw.
  • Ook Marlous (van Last Days of Spring) gaat binnenkort verhuizen en plaatste interieur inspiratie, jeej! Zo’n postermuur wil ik zelf ook graag in het nieuwe huis.
  • LNNK plaatste een DIY voor kokos-limoen-scrub, die gaat op mijn to do list.
  • Zolea plaatste een DIY voor eye pads. Die kan ik wel gebruiken!
  • Voor de foodies: een lijstje met de 10 populairste vega(n) recepten van 2013.
  • Voor de filmliefhebbers: Dit zijn de 10 beste indie films van 2013 met allemaal een 7,2 of hoger op IMDB. Er staan sowieso al een paar hele goede titels tussen die ik heb gezien.
  • Voor de bloggers: 10 belangrijke dingen om dit jaar met je blog te doen.

Ik hoop dat er iets leuks voor je tussen zit! Dan kan jij lekker lezen, dan ga ik vandaag weer verder met spullen uitzoeken en overmatig chocolade eten. En no worries, ik blijf op z’n minst wekelijks bloggen. Alleen dagelijks bloggen zit er even niet in.

Back to Top