Zo weet je dat je een echte chaoot / dagdromer bent

Het leven is echt veel leuker als je mega chaotisch bent, wist je dat? Het leven is een achtbaan en je maakt altijd wel wat mee. Al gebeuren de meeste van die avonturen in je hoofd terwijl je voor je uit staart naar een schap met blikken tomatenblokjes. Oké, op sommige momenten zou ik best wel eens een pauze-knopje op mijn brein willen hebben, maar voor het grootste deel van de dag zou ik niet willen ruilen met een netjes en gestructureerd zen-brein.

quote
Via Goodreads

Zo weet je dat je ook een echte chaoot
schuine streep dagdromer bent:

1. Als je voor elk supermarktbezoek een boodschappenlijstje moet maken ook al heb je maar vier dingen nodig. (En dan alsnog iets vergeten omdat je het boodschappenlijstje vergat mee te nemen al kwam je er thuis achter dat die gewoon in je broekzak zat, uiteraard.)

boodschappenlijstje van een chaoot

2. Als je letterlijk een kwartier voor het schap met de tomatenblokjes staat omdat je niet kan kiezen en ondertussen filosofeert over de grote vragen des levens zoals waar je überhaupt die tomatenblokjes ook alweer voor nodig hebt en hoe lang het duurt voordat tomaten rood worden en hoe bedrijven naaktslakken de liefde eigenlijk?

boodschappen doen als een chaoot

3. Als je er al drie keer aan hebt gedacht dat je écht de container aan de weg moet zetten, de buurvrouw je eraan helpt te herinneren en dat je het als reminder op een briefje schrijft. En wat vergeet je? Juist.

container aan de weg zetten als een chaoot

4. Als je naar boven gaat om je bril te pakken zodat je buiten in het zonnetje een boek kan lezen, maar beneden komt met heel iets anders. Euh, wat wilde je ook alweer pakken?

zo weet je dat je een echte chaoot bent

5. Als iemand iets vertelt, maar je krijgt de helft maar mee omdat er per ongeluk weer een ethisch vraagstuk in je hoofd plopte. Want zou het oké zijn om een wit konijntje roze te verven met rode bietensap, nee hè? Jammer.

6. Als er binnen vijf seconden in eens drie uur voorbij zijn, zonder dat je het door hebt omdat je in een oneindige zee van tijd leeft (..en daardoor ook standaard altijd te laat bent en nooit kan plannen, chaos!)

zo weet je dat je een echte chaoot bent

7. Als je zo’n korte concentratieboog hebt dat je vergeet het gas uit te zetten en het vuur de hele avond aan laat staat met een gloeiend hete pan erop.. Oeps, daar gaan je energiebesparende maatregelen van de afgelopen maand.

8.  Als je een pan staat af te wassen en chagrijnig wordt omdat je nergens het afwasmiddel kan vinden en er dan achterkomt dat je de fles gewoon in je hand hebt.

zo weet je dat je een echte chaoot bent

9. En je bent een échte chaotische dagdromer als dit je allemaal op één dag overkomt. Jep.

*Wijst naar zichzelf*

quote
Via Sweatpants & Coffee

Ben jij ook zo’n warhoofd?

Back to Top