Slaapthee van Celestial Seasonings

Ik ben niet zo’n hele goede slaper, maar de laatste tijd val ik binnen no time in slaap! Ik wou dat ik kon zeggen dat het door deze slaapthee van Celestial komt, dat is helaas niet zo. Want die thee drink ik ook gewoon overdag (rebel!) en dan word ik ook niet slaperig. Het komt vooral doordat ik nu weg ben uit de stad en in alle rust kan slapen zonder dat er 3000 scooters onder mijn raam voorbij scheuren. Love it, geen heimwee hier, hoor! Maar ik ga het niet weer over het verhuizen hebben (begint het al te vervelen?) wél over deze drie Sleepytime theesoorten van Celestial Seasonings.

celestial seasonings

Theezakjes

Normaal drink ik vooral losse thee, maar de laatste paar weken vlogen deze theezakjes er doorheen. Dat is toch makkelijker als je je theezeefje al ergens in een verhuisdoos hebt zitten. De Sleeptime Peach thee is zelfs al op, sowieso mijn favoriet van deze drie smaken. Die met citroen vind ik ook lekker, maar die met perzik is net wat zoeter en daar houd ik wel van. De theezakjes zijn niet alleen handig maar ook verantwoord zoals je op de foto kan zijn. Er zitten geen touwtjes en labeltjes aan, want dat zorgt alleen maar voor extra afval. De theezakjes zijn biologisch afbreekbaar en het doosje bestaat uit 100% gerecycled materiaal. Hier kan je meer lezen over de goede dingen van deze thee. Suck on that, Pickwick.

celestial theecelestial theezakjes

Eindoordeel

Ik had nog nooit thee van dit merk gehad, maar ik was er wel heel benieuwd naar omdat meerdere lezers het al eens noemden als theetip. En ik snap waarom, want de thee is jummie. De slaapthee met perziksmaak ga ik sowieso weer kopen als mijn andere twee doosjes ook op zijn. Dit is een nieuwe smaak van Celestial Seasonings dus hij kan nog even lastig te vinden zijn. In ieder geval bij mij in de buurt viel mij al op. Als het goed is moet de Albert Heijn ze wel hebben, inclusief de nieuwe smaken. De twee andere smaken vond ik trouwens ook lekker, maar ik vind ze best veel op elkaar lijken allemaal. Ze hebben alle drie een wat minty smaak, wel lekker, maar dan hoef ik ze niet per sé alle drie in huis te hebben. Geef mij die met perzik maar!

Sleepytime Peach

Kende jij deze thee al?

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top