Let’s make some happy little trees

Hoi, ben ik weer. Ik probeer al een paar dagen te bloggen, maar het wil allemaal nog niet zo lukken. Vandaar de blogstilte van zes dagen, hallo hΓ©. Miste je mij al? I know right. In ieder geval, ik wilde even laten weten dat ik geen blogdip heb. En ook geen writers block. Want ik heb genoeg ideeΓ«n om over te bloggen. Waarschijnlijk is dat ook het probleem. Ik ben vandaag al aan vijf verschillende blogposts begonnen namelijk, door elkaar. Met in elke zin minstens tien typfouten. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Zoals altijd eigenlijk al. Maar nu is het wel heel intens. Hallo, concentratie, waar ben je? Bos. Bomen. Happy Trees. Hier een plaatje van Bob Ross:

bob ross

Als ik nu de concentratieboog van een goudvis had, zou ik erop vooruit gaan. Man, man. Ik heb een paar dagen geleden mijn haar trouwens geverfd (doei mooi wit haar), dus mijn hoofd voelt aan de buitenkant ook heel warrig en naar want ik ben allergisch voor haarverf. Dus nu is mijn rechter oor drie keer zo dik als mijn linker oor. Probeer je voor te stellen dat je 6 blikjes Red Bull op hebt en over drie minuten weg moet om de bus te halen, maar je moet je haren nog kammen en er zitten allemaal klitten in en je bent je OV-chipkaart kwijt en je moet nog eten maar je bent vergeten boodschappen te doen en je telefoon tringelt en tringelt en dan gaat de deurbel en er rijdt een ambulance met loeiende sirene voorbij en je struikelt over een jas en je huisgenoot staat naast je op de schouder te tikken want die heeft iets van je nodig en en en.. Dat je het liefst heel hard wilt schreeuwen en wegrennen. Zo kriebelig voel ik me.

Bob Ross to the rescue

“I’ve been told I Have ADD but I don’t think I – Hey look a squirrel!

Zo, nu dat eruit is ga ik beginnen aan een aantal normale blogposts, want ik heb al weer 100 nieuwe ideeΓ«n! Hoe gaat het met jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

40 reacties op “Let’s make some happy little trees

 1. MissDoke schreef:

  Haha lastig probleem, maar ondanks dat wel grappig om te lezen. Vooral die beschrijving van hoe kriebelig jij je voelt. Ben je ondanks dat de verf gemeen doet wel blij met je nieuwe haarkleur?

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Haha aww πŸ˜€ Ja ik ben er wel blij mee! Ik vind witblond nog steeds de mooiste haarkleur, maar het is zoveel gedoe. Elke keer 3 uur bij de kapper zitten en een fortuin uitgeven, dood stro-haar, etc πŸ˜‰ Dus ik wil het nu gewoon in mijn eigen haarkleur, lekker makkelijk!

   | Reageer op deze reactie
 2. Maaike schreef:

  Oh my, ik wil ook een eekhoorntje. Ik ben wel een beetje benieuwd naar je nieuwe haar!

  | Reageer op deze reactie
 3. Roelien schreef:

  Wist je dat je Bob Ross schildercursussen kan volgen?
  Groetjes van een andere Bob Ross fan

  | Reageer op deze reactie
 4. Anne schreef:

  Het geluid van die verfkwast! Wauw, daar raak ik opgefokt van? :-))
  Ik begrijp je gevoel geloof ik, je stroomt zo over van de ideeen dat je niet meer goed weet waar je moet beginnen en alles tegelijk doen werkt ook niet. Daar heb ik ook last van, nu. Ik zou bijna meerdere blogs op willen zetten met allemaal een eigen thema. Maar ja, dat is ook weer zo wat he πŸ˜‰
  Kijk uit naar je nieuwe stukken!

  | Reageer op deze reactie
 5. Bente schreef:

  Hahaha sorry, ik moest hier toch wel een beetje om lachen. Terwijl ik begrijp dat t voor jou echt super irritant is!
  Ik dacht idd gisteren nog: hΓ©, al een tijdje geen nieuwe blogs van Iris. Ik heb je dus gemist πŸ˜‰

  | Reageer op deze reactie
 6. Manon schreef:

  Hahaha grappig blogje. En ik hou van Bob Ross, ik kan uren naar hem kijken haha.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Jaaa ik ook! Ik vind het jammer dat het niet meer op TV is, anders zou ik het de hele dag kijken denk ik :p

   | Reageer op deze reactie
   1. Annika schreef:

    Hahah ik ook! Blijf me verbazen hoe het steeds mooier wordt. Terwijl ik bij de eerst streep al denk; oh ja een boom!

    | Reageer op deze reactie
 7. Eva schreef:

  Bob Ross is geniaal! Ik keek altijd naar zijn programma en dan probeerde ik dat na te schilderen.
  Je schrijft leuk trouwens!

  | Reageer op deze reactie
 8. Marloes schreef:

  Ok ik zit nu al een half uur filmpjes te kijken, of liever gezegd, luisteren, dit is pure zennnnnnnn

  | Reageer op deze reactie
 9. Hanneke schreef:

  “Puur natural’ vind ik je ook een hele mooie vrouw. Superblond is mooi, maar dit is ook HEEL mooi!
  Leuke foto van jezelf ook Iris!

  En natuurlijk je blogje: GENIAAL!

  | Reageer op deze reactie
 10. Aline schreef:

  Ik heb ooit op een (klein) festival gefotografeerd waar Bob Ross het ‘icoon’ was, gewoon for no reason, en toen werden op een gigantisch groot scherm steeds Bob Ross zijn filmpjes afgespeeld <3

  | Reageer op deze reactie
 11. Anne-Fleur schreef:

  Omg ik moet bijna huilen van de eekhoorn! Neeeee zet hem niet weg!!!
  WAT SCHATTIG!
  Happy Trees! Ik kijk met smart uit naar je komende blogs! πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
 12. Sas schreef:

  Ik vond hem vroeger echt GEWELDIG. Ik maakte altijd zijn tekeningen na. Voor mij dus jeugdsentiment πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
 13. Ina schreef:

  Drie uur stilzitten bij een kapper? Ik moet er niet aan denken!
  Maar je iets donkerder haar staat je fantastisch! <3

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Vreselijk hΓ¨? En al dat geklets om je heen en radiomuziek, pfoe. Dat is de grootste reden waarom ik mijn haar niet meer witblond wil, het is het niet meer waard πŸ˜‰

   | Reageer op deze reactie
 14. jenny schreef:

  Je haar vind ik mooi deze kleur. En grappig dat van Bob ross maar ik zou een blogje over hoe jij omgaat met deze add stress wel heel interessant vinden.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ik heb eigenlijk geen idee hoe ik ermee om moet gaan, maar als ik dat mysterie heb ontrafeld zal ik er sowieso een blog over schrijven! πŸ˜‰

   | Reageer op deze reactie
 15. Soraya schreef:

  Ik vind jou echt een mooi mens. Zo eerlijk en open over alles. Daarom hou ik zoveel van jouw blog. Geen mooimakerij. Neemt niet weg dat het vervelend is voor jou. Ik hoop dat je gauw wat rust voor jezelf vindt. En je haar is moooooi!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ahh dat vind ik echt heel tof om te horen! Ik vind het altijd lastig om een beetje een goede positief/negatief balans te houden op mijn blog. Ik wil niet alleen altijd maar leuke dingen beschrijven en doen alsof mijn leven perfect is, maar ik wil natuurlijk ook niet overkomen als een pessimistische zeurkous πŸ˜‰ Volgens mij lukt het wel aardig! Superbedankt!

   | Reageer op deze reactie
   1. Soraya schreef:

    Ik vind je schrijfstijl totaal niet negatief, ook al schrijf je over minder mooie/leuke dingen.
    Je komt sowieso niet over als een zeurkous, ik kan me wel voorstellen hoe je je af en toe moet voelen, maar zoals jij het beschrijft kun je altijd wel nog relativeren. (Ook al lijkt me dat af en toe moeilijk).

    Heel leuk ook dat er weer een blogpost is verschenen πŸ™‚
    Hopelijk heb je al wat meer rust in je hoofd πŸ™‚

    | Reageer op deze reactie
 16. Suzanne schreef:

  O dit is zo super herkenbaar.. Ik heb het zo’n beetje heel januari gehad.. En nog zoek ik naar een ritme of structuur πŸ˜› Maar ik kan het niet vinden, ligt naast mijn concentratie en de pilletjes voor m’n AD(H)D haha

  | Reageer op deze reactie
 17. Miranda schreef:

  Wat schrijf je het lachwekkend, maar voor jou lijkt het me erg lastig. Vind je nieuwe haarkleur superleuk staan.

  | Reageer op deze reactie
 18. Ilse schreef:

  Haha ik kan er niets aan doen maar moet altijd zo lachen om dit soort ratelblogjes, ik kan me niet voorstellen hoe het er dan in je hoofd aan toe gaat haha.

  | Reageer op deze reactie
 19. LauriΓ«tte schreef:

  Hahaha! Leuk geschreven! πŸ˜‰ Kijk uit naar je komende blogposts! Oeh en je nieuwe haartkleurtje is mooi trouwens! πŸ˜€

  | Reageer op deze reactie
 20. Jolien schreef:

  En HIERom lees ik jouw blog! Omdat je gewoon eerlijk bent als je je opgefokt voelt (en er dan toch een meesterlijk grappig stukje uit weten te persen). En no worries, al die leuke blogposts lezen we morgen wel. Of overmorgen, of over een week πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
 21. Cindy schreef:

  Ja ik miste je al πŸ˜€ Maar na het stukje gelezen te hebben weet ik dus ook waarom. Ik hoop dat je oren binnenkort nog bijtrekken. Misschien helpt AloΓ«veragel? Alhoewel ik niet zo’n dyhard ben en altijd gelijk maar aan de hormoonzalfjes ga, niets erger dan jeuk voor iemand met eczeem.

  | Reageer op deze reactie
 22. annouska schreef:

  Oooh ik herken dit zo, ik heb zoveel ideetjes maar er komt maar niks online.. Geen blokkade of iets maar het lukt mij gewoon niet.

  Tijd om er wat aan te doen dus haha.

  | Reageer op deze reactie
 23. Petra schreef:

  Oh wat herken ik jouw gevoel toch! Die gekmakende onrust. Drukte in je hoofd, 1001 ideeΓ«n, alles tegelijk proberen te doen, al die invloeden van buitenaf ook en je kunt er niets mee maar het irriteert ontzettend. Kon je als ADD’er soms maar even een extra filtertje voorzetten hΓ¨? Die gewoon alle externe prikkels buiten hield, omdat het binnen in je hoofd al zo druk is.

  Je haar is wel heel leuk trouwens! Zag de foto net in de reacties voorbij komen.

  En Bob Ross! πŸ™‚ haha heb die man vroeger grijs gekeken… of ehm… hoe zeg je dat ook al weer?

  | Reageer op deze reactie
 24. Marieke schreef:

  Door jou is het nu (voor mij) al veel te laat (bedtijd!) maar zit ik dus Bob Ross-filmpjes te kijken…

  | Reageer op deze reactie
 25. Anouk schreef:

  Hoi Iris,

  Ik kwam via-via op jouw blog terecht (zo gaan die dingen) en ik heb nu een aantal posts van jou met veel plezier gelezen. Ik herken me wel een beetje in jouw AD(H)D-chaos-in-je-hoofd. En jij weet het ook nog treffend op papier te zetten. Ik klap dan meestal dicht als m’n gedachten alle kanten op schieten waardoor er niks meer uit m’n handen komt. Ik zal je blog blijven volgen, ik denk dat ik nog wel wat van je kan leren πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Hoi! Wat fijn om te horen πŸ™‚ En ik snap precies wat je bedoelt. Ik heb daar ook vak last van. Het is dan zo’n warboel dat het net lijkt alsof er kortsluiting in mijn hoofd ontstaat waardoor er niets meer uitkomt. Maar als ik door middel van het schrijven de warboel beetje bij beetje uit elkaar kan halen, en dan het stuk lees wat ik heb geschreven, haal ik daar zooo veel voldoening uit! Alsof alles weer even lekker op een rijtje ligt. Voor de aankomende vijf minuten dan, maar toch πŸ˜‰ Bedankt voor je comment!

   | Reageer op deze reactie
Back to Top