Win een Dr. Bronner’s pakket van Big Green Smile!

Dag 4 van de winweek, yay! Vandaag staan er ook weer een leuke webshop in de spotlight, namelijk Big Green Smile! Hier vind je een groot assortiment aan ecologische producten. Ze verkopen vooral veel leuke verzorgingsmerken, vind ik zelf. Onder andere Dr. Bronner’s is zo’n merk waar ik gelukkig van word. Alles is dierproefvrij en een groot deel van de ingrediënten is Fair Trade. Hun bekende zepen kunnen maar liefst voor 18 verschillende toepassingen worden gebruikt! En de verpakkingen waar het in zit, zijn van gerecycled materiaal.

Dr. Bronner's winactie

Dr. Bronner’s zepen

Dr. Bronner’s is geboren in een familie die al sinds 1858 zeep maakten. Wow! En in 1948 werden de magische zepen verkocht zoals je ze nu nog steeds kent. De zepen staan bekend om hun mildheid en omdat ze supergoed schoonmaken. En het merk doet echt veel goeds, zo zie je op de foto hieronder alle keurmerken waar ze aan voldoen. Het meest fantastische is toch wel dat de zepen zo veelzijdig zijn. Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan het met deze zeep: je haren wassen, je lichaam (zelfs als je een heel gevoelige huid hebt), je gezicht, als noodtandpasta voor op reis, om de afwas mee te doen, dweilen.. Eigenlijk zou je gewoon een grote fles Dr. Bronner’s zeep moeten aanschaffen en dan heb je bijna niets anders meer nodig!

Tips voor het verdunnen van de zeep: Gebruik dit dilutions cheat sheet voor de verhoudingen die je kan gebruiken voor de verschillende toepassingen van de Dr. Bronner’s zepen.

Tip voor het wassen van je haren met Dr. Bronner’s zeep: hier lees je alles over het gebruiken van de zepen als shampoo inclusief veel handige tips.

Dr. Bronner's winactie Dr. Bronner's winactie

Inhoud van het pakket

Namens Big Green Smile mag ik iemand blij maken met een goedgevuld Dr. Bronner’s pakket. En dat is groot feest want alle producten heb ik zelf ook, en ik kan je vertellen dat ze allemaal heel fijn in gebruik zijn. Het pakket heeft een totale waarde van ruim 60 euro. De producten zijn erg zuinig in gebruik, dus hier kan je dus wel even mee vooruit! Dit vind je in het pakket:

Dr. Bronner's winactie

Persoonlijke favorieten

De pepermuntzeep heb ik al een tijd in onze badkamer staan. Dat is sowieso mijn favoriet! Ik gebruik hem voor veel verschillende dingen: als zeep voor onder de douche, om make-upkwasten mee schoon te maken, als handzeep en voor huishoudelijke dingen. De citrus-orange zeep is hier een fijne aanvulling op, van de geur word ik zo blij! De body lotion is ook fantastisch: smeert makkelijk uit en je hele lichaam voelt naderhand als een tintelend pepermuntje. Vooral in combinatie met de pepermuntzeep. Dat moet vast extra fijn zijn straks in de zomer. Ach, weet je wat, het is állemaal fijn! Ik was al fan van Dr. Bronner’s maar nu ik nog meer producten van ze heb mogen uitproberen, ben ik alleen nog maar een grotere fan geworden.

Dr. Bronner's winactie

Winactie Dr. Bronner’s pakket

Ik hoop dat ik jullie ook enthousiast heb kunnen maken over dit mooie merk!

Zo doe je mee aan de winactie:

  • Laat een reactie achter onder deze blogpost zodat ik weet dat je meedoet!
  • Optioneel voor extra win-kans: like ikbenirisniet.nl op Facebook
  • Uiterst belangrijk: meld je aan via Rafflecopter hieronder, hiermee wordt aan het einde van de winactie één winnaar willekeurig gekozen.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met zaterdag 29 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

De producten in deze blogpost heb ik gekregen van een webshop. Dankjewel, Big Green Smile!
De linkjes in deze blogpost zijn affiliatelinks.

Back to Top