Boek: Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Weet je wat ik zo leuk vind aan blogs lezen? Dat ik nieuwe dingen tegenkom waar ik normaal voorbij zou lopen, maar nu toch even voor stop. Zoals het Het enige echte kleurboek voor volwassenen, deze zag ik op meerdere blogs voorbij komen en toen ik hem toevallig tegenkwam bij de boekhandel nam ik hem meteen mee. Ik liet hem gisteren al op Instagram en Twitter zien en ik kreeg er heeel veel reacties en vragen op, dus vandaag iets meer info en plaatjes over dit leuke kleurboek!

Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Zen

Ik heb het geluk dat ik deze week voorjaarsvakantie heb, maar daar komt ook meteen het watmoetikdoenwatmoetikdoen-leed bij kijken. In vakanties en op vrije dagen wil ik altijd 300 dingen doen, waardoor ik uiteindelijk vooral veel Hay Day speel en weinig productiefs doe. Voor het lezen van een boek kan ik de laatste tijd niet echt de concentratie vinden en van TV hangen word ik zo’n zombie. Dus dit kleurboek is een geweldige oplossing! Een kopje thee erbij, een grote reep Tony’s (karamel-zeezout is de hemel gegoten in chocoladevorm), helemaal zen. Het enige frustratiemoment was toen mijn gele potlood een stompje werd en ik nergens een verdomde puntenslijper kon vinden. En ik ben niet zo goed in dingen afmaken dus op een gegeven moment koste het al mijn discipline om dezelfde kleurplaat te blijven kleuren. Maar wat maakt het uit of ik netjes één voor één alles inkleur? Precies. Dus als ik geen zin meer heb om het vogeltje in te kleuren ga ik weer verder met de fiets op de andere pagina. Rebel.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Sfeerimpressie

Er zitten allerlei verschillende kleurplaten in, drukke patronen, bloemen, dieren, van alles. Ik heb het kleurboek gisteren gekocht, maar ik heb al heel wat gekleurd. Op de achterkant van het kleurboek staat dat het verslavend werkt. “Yeah right” dacht ik nog. Maar er zit wel wat in, ik word er zo vrolijk van als de zwartwit pagina fleurig ingekleurd is dat ik meteen weer door wil gaan met de volgende. Om een beetje een idee te krijgen van de inhoud van het boek:

Het enige echte kleurboek voor volwassenen Het enige echte kleurboek voor volwassenen Het enige echte kleurboek voor volwassenen Het enige echte kleurboek voor volwassenen

144 pagina’s

Het kleurboek kost 9,95 euro en is te koop bij verschillende boekhandels (Ako, Bruna, Broekhuis, etc.) en op bol.com. Het lijkt misschien wat duur voor een simpel kleurboek, maar hij is echt heel dik zoals je op onderstaande foto kan zien. Dat zijn heel wat uren bezigheidstherapie. En het is ook een goed excuus om je ongebruikte tekenspullen weer eens uit de kast te halen.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Ben jij ook zo enthousiast over dit kleurboek voor volwassenen?

Back to Top