Boek: Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Weet je wat ik zo leuk vind aan blogs lezen? Dat ik nieuwe dingen tegenkom waar ik normaal voorbij zou lopen, maar nu toch even voor stop. Zoals het Het enige echte kleurboek voor volwassenen, deze zag ik op meerdere blogs voorbij komen en toen ik hem toevallig tegenkwam bij de boekhandel nam ik hem meteen mee. Ik liet hem gisteren al op Instagram en Twitter zien en ik kreeg er heeel veel reacties en vragen op, dus vandaag iets meer info en plaatjes over dit leuke kleurboek!

Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Zen

Ik heb het geluk dat ik deze week voorjaarsvakantie heb, maar daar komt ook meteen het watmoetikdoenwatmoetikdoen-leed bij kijken. In vakanties en op vrije dagen wil ik altijd 300 dingen doen, waardoor ik uiteindelijk vooral veel Hay Day speel en weinig productiefs doe. Voor het lezen van een boek kan ik de laatste tijd niet echt de concentratie vinden en van TV hangen word ik zo’n zombie. Dus dit kleurboek is een geweldige oplossing! Een kopje thee erbij, een grote reep Tony’s (karamel-zeezout is de hemel gegoten in chocoladevorm), helemaal zen. Het enige frustratiemoment was toen mijn gele potlood een stompje werd en ik nergens een verdomde puntenslijper kon vinden. En ik ben niet zo goed in dingen afmaken dus op een gegeven moment koste het al mijn discipline om dezelfde kleurplaat te blijven kleuren. Maar wat maakt het uit of ik netjes één voor één alles inkleur? Precies. Dus als ik geen zin meer heb om het vogeltje in te kleuren ga ik weer verder met de fiets op de andere pagina. Rebel.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Sfeerimpressie

Er zitten allerlei verschillende kleurplaten in, drukke patronen, bloemen, dieren, van alles. Ik heb het kleurboek gisteren gekocht, maar ik heb al heel wat gekleurd. Op de achterkant van het kleurboek staat dat het verslavend werkt. “Yeah right” dacht ik nog. Maar er zit wel wat in, ik word er zo vrolijk van als de zwartwit pagina fleurig ingekleurd is dat ik meteen weer door wil gaan met de volgende. Om een beetje een idee te krijgen van de inhoud van het boek:

Het enige echte kleurboek voor volwassenen Het enige echte kleurboek voor volwassenen Het enige echte kleurboek voor volwassenen Het enige echte kleurboek voor volwassenen

144 pagina’s

Het kleurboek kost 9,95 euro en is te koop bij verschillende boekhandels (Ako, Bruna, Broekhuis, etc.) en op bol.com. Het lijkt misschien wat duur voor een simpel kleurboek, maar hij is echt heel dik zoals je op onderstaande foto kan zien. Dat zijn heel wat uren bezigheidstherapie. En het is ook een goed excuus om je ongebruikte tekenspullen weer eens uit de kast te halen.

Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Ben jij ook zo enthousiast over dit kleurboek voor volwassenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

94 reacties op “Boek: Het enige echte kleurboek voor volwassenen

 1. Ckaudia schreef:

  Ohhh superleuk dit!!! Ik kleurde een paar jaar geleden en het werkte zo ontspannend. Nu denk ik er wel eens aan en dan denk ik ach kom op je bent 21 jaar doe niet zo kinderachtig… Maar deze zijn echt superleuk en alles behalve kinderachtig. Vooral de tekening waar de “druppels” in elkaar overlopen qua kleur vind ik echt megamooi!

  | Reageer op deze reactie
 2. Lenneke schreef:

  IK WIL DIT! En sinds wanneer heb je die vogelachtergrond op je blog eigenlijk? Ik vind hem REUZEleuk.

  | Reageer op deze reactie
 3. Curly Creative schreef:

  Ziet er mooi uit, ben maar gelijk aan het zoeken geslagen…
  Heb gelukkig niet nog 100.000 andere crea projectjes liggen:P

  <3 liefs

  | Reageer op deze reactie
 4. Daniëlle schreef:

  Jaa, dat kleurboek is zo leuk! Die heb ik ook! Ook leuk om samen met iemand anders tegelijk te gaan zitten kleuren, heel gezellig 😉

  | Reageer op deze reactie
 5. Jessy schreef:

  Een beetje zen in mijn leven is zeker niet verkeerd!
  Ik ga wel liever zelf eerst tekenen en dan met kleur aan de slag dus zo’n kleurboek is iets minder nuttig voor mij. Het is wel een heel leuk concept!

  | Reageer op deze reactie
 6. Marieke schreef:

  Zo leuk! Heb ‘m idd al een paar keer voorbij zien komen. Maar ik heb al zo weinig tijd voor al mijn hobby’s, dus ik moet hier gewoon niet aan beginnen. Ik raak verslaafd, weet ik nu al!

  | Reageer op deze reactie
 7. Ilse schreef:

  Nee, kleuren is echt niets voor mij. Op mijn 22e kan ik nog steeds niet binnen de lijntjes kleuren haha.

  | Reageer op deze reactie
 8. Alix schreef:

  Ohh wat een ontzettend leuke tekeningen allemaal, lijkt me heerlijk ontspannend 🙂 Zo jammer dat ik al m’n kleurpotloden al een tijd terug weg heb gedaan, had twee grote blikken van 50 potloden.

  | Reageer op deze reactie
 9. Lisanne schreef:

  Aah, ik ga volgende maand op vakantie. Hoe leuk is het om naast leesboeken ook een super gaaf kleurboek mee te nemen? Bedankt voor de tip! 😀

  | Reageer op deze reactie
 10. Stephanie schreef:

  Wat leuk! En wat een mooie kleurplaten! Ik krijg er helemaal zin van om ook te gaan kleuren :-). En ik ben 27……. :-p

  | Reageer op deze reactie
 11. Pingback: The one and only.. | Disenchanted Dreams
 12. Marcella schreef:

  Ik ben zeer benieuwd, het lijkt me heerlijk! En ik won ‘m bij Dinastie, dus ik kan binnenkort ook aan de slag. Leuk!

  | Reageer op deze reactie
 13. Pingback: Het enige echte kleurboek voor volwassenen | silver walls
 14. Pingback: Flying Tiger Kleurboek | TijgertjeRawr
 15. Laura schreef:

  Leuk! Ik heb de reisvariant en die vind ik wel handig omdat die met een ringband is.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Oh wat leuk en handig! Ik wist niet eens dat die bestond, goed om te weten.

   | Reageer op deze reactie
 16. Linda schreef:

  Leuk hoor, je ziet het inderdaad veel langskomen. Zijn mooie kleurplaten geworden.

  | Reageer op deze reactie
 17. lkwhx schreef:

  Ik kijk nu al uit naar februari 2015. Dan verschijnen een heleboel nieuwe boeken in de serie ‘het enige echte kleurboek voor volwassenen’ en als het goed is komt er ook een nieuw boek uit van de serie ‘mijn geheime tuin’. T.z.t. zal er ook een bericht verschijnen op mijn website!

  | Reageer op deze reactie
 18. Pingback: Terugblik: Een random best of 2014 | IKBENIRISNIET
 19. Pingback: Zen: kleurboek voor volwassenen? - It's a lovely dayIt's a lovely day
 20. Bella schreef:

  Als ik jullie allen eens een tip mag geven: de kleurboeken voor volwassenen van Greet Haasnoot zijn pas echt klasse! Zulke mooie prints op verschillende soorten papier gedrukt, echt een feestje om te kleuren!
  Daarnaast is het een prachtige website om eens rond te neuzen. Echt de moeite waard! (En nee, ik ken GH niet persoonlijk en heb er geen aandelen in oid 😉

  | Reageer op deze reactie
Back to Top