Fairminds DYO Mail Kit (+winactie)

Op Pinterest en Instagram zie ik de mooiste post voorbij komen. Zelfgemaakte kaartjes, vrolijke enveloppen met stickers en gekleurd plakband. Ik krijg altijd direct zin om zelf ook allerlei moois te maken en te versturen naar lieve mensen. Helaas worden mijn zelfgemaakte kaartjes nooit zo mooi als het idee dat ik in mijn hoofd heb. Maar ach, het houdt je van de straat. Ik kan in ieder geval weer flink aan de slag met de DYO Mail Kit van Fair Minds.

fairminds mail kit

fairminds mail kit inhoud

DYO: Design Your Own

Misschien ken je Fairminds al wel van mijn andere blogposts. Met de DYO kits van Fairminds maakte ik begin dit jaar fair trade muffins en afgelopen zomer maakte ik lekkere fair trade mocktails. En nu kan je ook fair trade post versturen! De Fairminds DYO Mail Kit is sinds afgelopen maand te koop in de webshop en in de Pop-up store in Utrecht voor 18,95 euro.

Inhoud

Ik houd van pakketjes die allemaal frummels en hebbedingen bevatten, het kerstpakket-effect noem ik dat. Alleen bij kerstpakketten is het vaak het geval dat alleen het uitpakken leuk is en de inhoud altijd een beetje tegenvalt. Bij de Mail Kit is dat zeker niet het geval. In de kit vind je allemaal moois uit verschillende landen:

fairtrade kaarten en stempel
3 Fairminds postcards, gemaakt van de winnende spreuken uit de DYO postcard wedstrijd. Ik houd van de quote op het bovenste kaartje, perfectly messy! Rechts zie je een authentieke fairtrade batikstempel uit Bangladesh.
fairtrade papier
12 vellen fairtrade papier op kleur geselecteerd uit drukwerkrestanten uit India. En een vel gerecycled krantenpapier met de hand versierd door vrouwen uit de sloppenwijken van Bangladesh.
fairtrade knutselspullen
Fairtrade snailmail goodies uit India. De gekleurde lintjes komen uit Brazilië, het masking tape (dat gekleurde plakband) is gemaakt van rijstpapier uit Japan.
olifant en konijn
Bunny von D maakt kennis met een olifantje uit India.
bunny von d
Dat was het!

Hebbon!

Gaan je vingers al jeuken en krijg je direct zin om te knutselen? Mooi! Want ik mag één zo’n leuke Mail Kit aan jullie weggeven. Wees er snel bij, want je kan alleen vandaag meedoen.

Wat mag je doen om hierop kans te maken?

  • Schrijf een reactie/comment onder deze blogpost.
  • Meld je aan in het programmaatje hieronder en laat weten dat je een comment hebt achter gelaten. Met dit programma wordt één winnaar willekeurig geselecteerd.
  • That’s it!

a Rafflecopter giveaway

Deze winactie loopt tot en met 12 november. Wit fluffig konijn is niet bij de prijs inbegrepen (sorry). De winnaar krijgt bericht via e-mail, reageer alsjeblieft binnen 3 dagen, anders moet ik helaas een andere winnaar selecteren. Succes!

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top