Tip: Ecotools & e.l.f. cosmetics

Joepie, Ecotools make-upkwasten zijn sinds kort te koop bij DA in Nederland. Nu draag ik niet zo vaak make-up, maar het leek me toch wel leuk om een basissetje te hebben. Later die middag zag ik ook dat de C1000 bij mij om de hoek e.l.f. cosmetics verkocht, dat is een dierproefvrij make-up merk met budgetprijzen. 
Ecotools in Nederland

Ecotools

Ecotools staat in de beauty wereld bekend om hun goede kwaliteit en zachte kwasten. De laatste paar jaar zag ik het hier en daar wel eens voorbij komen op blogs, maar om ze te bestellen bij een buitenlandse webshop vond ik toch niet zo’n fijn idee. Dus extra leuk dat de DA ze nu verkoopt! Ze verkopen deze starter set met daarbij een extra detail brush (wat dan dan ook mag zijn) voor 9,99 euro. De kwasten zijn gemaakt van gerecycled aluminium en bamboo. De haren zijn synthetisch en dus vegan friendly. Ecotools in Nederland

Het setje zit in een simpel etui en bestaat uit zes make-up tools. 1. Blush brush voor een beetje kleur op je wangen, zo zacht als een konijnenstaartje! / 2. Concealer brush om imperfecties mee weg te werken / 3. Eye shading brush voor oogschaduw.Ecotools in Nederland

De vorige drie kwasten heb ik de afgelopen dagen wel vaak gebruik, deze drie wat minder, gewoonweg omdat ik niet zo goed snap wat ik ermee moet, maar dat komt vast wel goed. 4. Lash en brow groomer, om je wenkbrauwen en wimpers te kammen (waarom zou je dat in vredesnaam doen???) Ik maakte Steve wijs dat het een baardborsteltje was en toen wilde hij hem heel graag hebben, ik moest heel hard lachen / 5. Angled eyeliner brush, voor eyeliner, spreekt voor zich. 6. Detailer brush, voor details en lip-spul, denk ik.Ecotools in Nederland

Ik vind het een leuk setje voor een mooie prijs. Vooral omdat het een ecofriendly product is, ben ik er erg tevreden mee. Dat is voor mij ook het grootste pluspunt, anders had ik het waarschijnlijk niet gekocht, want zoveel ben ik toch niet met make-up bezig.

ELF make-up in Nederland

e.l.f. Cosmetics

e.l.f. staat voor Eyes Lips Face, en dit merk is sinds kort te koop bij de C1000 bij mij om de hoek, ik heb geen idee of alle C1000’s dit merk verkopen, misschien dat iemand mij dat kan vertellen in de comments? Ik kan er namelijk niets over vinden. In ieder geval, ik ben best blij met dit merk omdat het lekker goedkoop is, ze hebben een uitgebreid assortiment, en het belangrijkste: alle producten van dit merk zijn dierproefvrij. Ik heb het idee dat het niet de allerbeste kwaliteit is, want de oogschaduw (2,45 euro) had niet zoveel pigment, maar als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding ben ik meer dan tevreden! Vooral met de tone corrector (4,95 euro) en de baked blush (4,95 euro) ben ik blij. Ik heb altijd als voornemen om vaker make-up te dragen maar meestal komt het er op neer dat ik het toch te veel gedoe vind. Dus ik hoop dat het niet uiteindelijk achter in de kast belandt.

C1000-boodschapmensen (i feel you, die supermarkt heeft zo’n frustrerende indeling), hebben jullie de make-up van e.l.f. al gevonden? Ik ben heel benieuwd of het bij meerdere winkels te koop is!

Back to Top