Review: Wat Maakt Je Mooi

Op de Local Sunday Market sprak ik ontzettend leuke en lieve mensen, waaronder Jeanette, oprichtster van de webshop Wat Maakt Je Mooi. Wat een onwijs leuke vrouw! Ze vroeg direct hoe het met Bunny von D ging na het piratenoog-incident, heel lief. En wat het bezoek aan haar kraampje nog leuker maakte, was dat ik zelf een pakketje samen mocht stellen om te reviewen voor mijn blog. (Als alle winkels dat nou deden, ha!) Ik had een paar leuke dingen uitgezocht die de afgelopen week heb gebruikt, tijd voor een review!

Wat Maakt Je Mooi review

Wat Maakt Je Mooi

Ik ging voor de Honey Bunny (!) Shower Smoothie & Body Butter. Ook voor onder de douche: een Shower Jelly met kersengeur. En een lipbalm en pure sheabutter mochten ook niet ontbreken. De kraam was ook gevuld met de leukste bad goodies (zoals ‘koekjes’ voor in bad) die er geweldig uitzagen, maar helaas heb ik geen bad, dan houdt het op. Alle producten van Wat Maakt Je Mooi zijn handgemaakt en dierproefvrij. Zo hoor ik het graag.

Wat Maakt Je Mooi review

Honey Bunny – Shower Smoothie en Whipped Body Butter

Die kon ik natuurlijk niet laten liggen he, ik bedoel, kijk naar de naam. Bunny! Gelukkig is niet alleen de naam leuk hieraan, maar ruikt het ook ontzettend lekker. De geur heeft wat weg van Lush’ Honey I Washed The Kids, en dat is fijn! Ik vind het wel wat weghebben van die zweverige hippiewinkeltjes waar ze wierrook branden, mm.. Ik heb zowel de shower smoothie als de body butter bijna elke dag gebruikt deze week en ik ben er erg te spreken over. Lekker fluffig spul dat de huid goed voedt, want het zit boordevol goede ingrediënten als cacoaboter en sheaboter, en bevat geen SLS. De body butter is wel wat dik en smeert daarom niet zo makkelijk uit als de standaard bodylotion, maar laat daardoor wel een verzorgend laagje achter op je huid wat ik fijn vind. Tip van Wat Maakt Je Mooi: De body butter trekt sneller in je huid als je het op de nog vochtige huid smeert na het douchen, hierdoor worden de vetten en olieën beter in je huid opgenomen. Zeer aan te raden voor de droge tot zeer droge huid. I love this! De Shower Smoothie bestel je hier voor 6,95 en de Whipped Body Butter hier voor 8,95 euro.
Wat Maakt Je Mooi review

Lipbalm – Choco Loco

Ik raak lipbalm altijd kwijt, jullie ook? Daarom heb ik er inmiddels al heel wat getest, ik ben fan van die van The Body Shop, en deze komt er qua verzorging ook aardig in de buurt. Maar voor mij is het geen favoriet want ik ging voor een nogal bijonder smaakje: chocolade en citrusvruchten. Iets te bijzonder voor mij! Maar als je fan bent van die chocolaatjes waar sinaasappelvulling in zit, dan vind je dit vast ook wel wat. De lipbalms kan je hier vinden voor 2,95 euro per stuk.

Wat Maakt Je Mooi review

 

Shower Jelly – Cherry Kisses

Wat een grappig spul! Ik vind het qua gebruik niet heel handig, want het is heel glibberig en jelly waardoor het snel uit je handen floept. Maar leuk is het wel. Na het douchen hiermee ruik je naar een chupachups lolly met kersensmaak, jum! De Shower Jelly’s vind je hier voor 3,95 euro.Wat Maakt Je Mooi review

100% Pure Sheabutter

Ja! Dit spul! Ik houd hier van. Helemaal puur natuur en lekker geconcentreerd spul. Vooral goed voor extra droge plekjes op je huid. Mijn neus wordt altijd heel droog door het Tea Tree spul dat ik gebruik van The Body Shop, maar dit goedje loste dat binnen no time op. Samen met de Shower Smoothie en Whipped Body Butter is dit toch wel mijn favoriete product van dit lijstje. Bij het uitsmeren eerst het eerst even wat korrelig, maar daarna wordt het al snel olie-achtig en is het makkelijker uit te smeren. Een potje Sheabutter is hier te bestellen voor 3,95 euro.

In de webshop van Wat Maakt Je Mooi kan je al deze producten en nog meer moois vinden. Ik vind het een aanrader. Kenden jullie deze webshop al?

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn gegeven. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top