Review: Coco Superfood van Ice Cream Factory

IJsjes! En dan ook nog helemaal vegan verantwoord want ze zijn gemaakt op basis van kokosmelk. I love kokos, dus de zware taak om deze ijsjes te reviewen nam ik graag op mij.

Review Coco Superfood ijs

Biologisch

De ijsjes zijn te koop bij Ekoplaza voor 2,29 euro. In één bakje zit 120 ml ijs en een klein lepeltje! Ook handig om mee te nemen naar het park, het strand of voor onderweg dus. Er zijn twee smaken, die ik allebei probeerde: acerola & gojibessen en acai & mulberries. Beide zijn ze lactose- en glutenvrij. O ja, en het is dus óók nog biologisch.

Review Coco Superfood ijs

Verantwoord ijsjes eten

Klinkt heel erg verantwoord, en is ook best verantwoord als je naar de ingrediënten kijkt. Voor een ijsje relatief gezond. Nee oké, in vergelijking met een stengel bleekselderij niet, maar je hoeft je in ieder geval niet schuldig te voelen als je dit ijsje eet. De ingrediënten kan je ook vinden op de website van Ice Cream Factory.

Review Coco Superfood ijs

Lekker!

En hoe smaakt het? Lekker! De smaak acai & mulberries is mijn favoriet, mm.. Lekker zoet maar niet té. Ik ben normaal niet zo’n grote ijsliefhebber omdat ik het altijd zo machtig vind, maar deze ijsjes zijn precies goed. Iris-approved!

Ik wens jullie heel veel ijsjes-weer toe!

Review Coco Superfood ijs

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top