Konijntjes van Studio Zinger

Gisteren kreeg Bunny von D haar echo bij de dierenarts. Ze heeft een operatie nodig, oef! Ergens had ik dat ook wel verwacht, maar toch was het even schrikken want het gaat hier wel om mijn fluffige konijnenkind. Een uitgebreide update hierover plaatste ik in ieder geval op Instagram. Eenmaal thuis zag ik een grote envelop op mijn deurmat liggen. Mijn adres stond er in een heel mooi handschrift op geschreven. Ik werd gelijk een stuk vrolijker. Een goede timing voor een feel good pakketje, want dat kon ik wel gebruiken. 

Studio Zinger

Studio Zinger

Kirsten had mij al gemaild of ik een cadeautje van haar wilde ontvangen. Een cadeautje? Spannend! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Kirsten heeft sinds een tijdje haar eigen Etsy shop. Op Etsy kan iedereen een eigen winkeltje aanmaken en zijn eigen handgemaakte spullen verkopen. Je vindt er de creatiefste kunstwerken en handige gebruiksvoorwerpen. Het is ook fijn dat je op deze manier een creatief persoon kan steunen door er iets leuks van te kopen. Kirsten is ook héél creatief; vanuit haar studentenkamer in Leeuwarden runt zij haar eigen ontwerpbureau genaamd Studio Zinger. Ook houdt ze een blog bij, deze vind je hier.

Studio ZingerStudio ZingerStudio Zinger

Crazy bunny lady

Het pakketje dat ik in de envelop vond, was bedrukt met worteltjes en mooi ingepakt met een touwtje en leuk plakband. Ik vond het bijna jammer om open te maken. Maar omdat ik zo graag wilde weten wat er in zat, opende ik het op mijn allervoorzichtigst. In het pakketje vond ik een lief kaartje van Kirsten en vier mooie mini-posters. Geheel in konijntjesthema. Wow, toevallig houd ik heel veel van konijntjes (viel het al op?), komt dat even goed uit! De schattige prints zijn gedrukt op een linnen-achtig papier. Ik ga er snel mooie lijstjes voor vinden zodat ik ze in huis op kan hangen. Want kunstwerkjes die met zoveel liefde zijn gemaakt, verdienen natuurlijk een mooi plekje.

Studio Zinger Studio Zinger Studio Zinger

Is het niet leuk? Als jij ook zo blij wordt van mooie illustraties, kan je hier een kijkje nemen in Kirsten haar Etsy winkeltje. Mocht je een bestelling bij haar doen, typ dan ‘ikbenirisniet’ in het commentvakje, dan krijg je er een leuke extra bij!

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf superschattig Etsy winkeltje.
Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top