Iris de betrokken student

Yes! Ik heb het voor elkaar. Ik sta als derdejaars psychologie student in het magazine van mijn universiteit. Ik voel me ineens een zeer betrokken student. Ik heb vandaag ook al gestemd voor de Universiteitsraad. Nu alleen nog bij een studentenvereniging (haha, nóóit) (no offence). Misschien had je het al wel voorbij zien komen op Twitter, maar ik vond het wel leuk om het hier ook nog even te delen omdat ik het best een tof stukje vind geworden. En dan kan mijn moeder dat trots aan collega’s en familieleden laten zien, uiteraard. Het is een artikel waarin meerdere studenten aan het woord komen over superfoods. Superfoods zijn inmiddels bijna een omstreden onderwerp, iedereen vindt er wat van, daarom vond ik het extra leuk dat ik er mijn zegje over mocht doen.

Hippievoer: Superfoods

UT Nieuws

Het magazine is gratis mee te nemen op de UT campus. Je kan het ook hier online lezen. Ik weet niet of de onderwerpen die er in staan voor iedereen even interessant zijn, het gaat vooral over wetenschappelijke dingen en de UT zelf. Maar hieronder kan je in ieder geval een deel van het artikel over superfoods lezen! Het gehele artikel kan je vinden op blz. 8 en 9.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.

Interview over gezonde lifestyle Interview over gezonde lifestyle

Gezonde lifestyle

Ik steek nooit zoveel moeite in mijn zogeheten ‘gezonde lifestyle’, ik vind het ook altijd grappig als ik daar zoveel vragen en opmerkingen over krijg. Voor mijzelf is het heel normaal om maaltijden van scratch te koken zonder pakjes of zakjes. Het is er vanzelf een beetje bij ingerold toen mij meer bezig hield met groen doen. Daar haal ik trouwens ook de meeste voldoening uit, want met een beetje hulp van Maggi of Knorr voelt het toch al snel als vals spelen. Maar ik eet ook net zo goed een reep Tony Chocoloney reep weg in één dag. Ik til er allemaal niet zo zwaar aan. Ik wil gewoon lekker eten en genieten, als ik straks op mijn sterfbed lig maak ik mij vast niet druk dat ik door het leven ging in maat M in plaats van S. Ik doe wel graag nét gezond genoeg zodat ik dat sterfbed kan uitstellen tot na mijn 100e levensjaar.

handje goji bessen

Wall of fame

Ik heb laatst een ‘In de media’ pagina gemaakt, zoals de echte fulltime bloggers dat ook hebben. Lekker narcistisch. Maar oh, wat is het leuk om een blad open te slaan en daar iets over mijn blog in te lezen, al is het maar een zinnetje. Binnenkort heb ik trouwens een fotoshoot voor een ander magazine waar ook een stukje interview in komt! Ik zeg dat wel heel casual maar eigenlijk vind ik dat doodeng. Maar zo kan ik mijn wall of fame wel lekker blijven aanvullen. Leuk, leuk!

O ja, en over een betrokken student gesproken, mijn tentamens komen eng dichtbij. Ik heb dit blok vrij weinig gedaan, omdat het blok hiervoor zo ontzettend druk was. Ik moest even mentaal bijkomen. Maar daar nam ik net iets te lang de tijd voor, waardoor ik nu weer moet ploeteren. What else is new? Het kan dus zijn dat je hier soms een paar dagen geen nieuwe blogposts ziet verschijnen. Of juist extra veel wegens SOG (Studie Ontwijkend Gedrag) zoals dat in studententermen heet. Maar daarna heb ik zomervakantie (HALLELUJA!) en dan ga ik alvast oefenen hoe het is om fulltime blogger te zijn, dus dan maak ik alles weer goed. Liefs!

Back to Top