60 Happy Days

Twintig happy moments! De eerste 20 happy days kan je hier vinden, de 40 happy days hier. Inmiddels ben ik al voorbij day 60, de tijd vliegt voorbij met dit mooie weer. Genieten!

60 happy days

Hier werd ik blij van:

41: Alle vakken van afgelopen blok weg kunnen strepen en een dikke ‘like’ stempel op mijn studieplanning zetten. Ik haalde alle tentamens met hoge cijfers, yes!

42: Cosmos kijken met Steve en wijntjes drinken.

43: Bunny von D naar de dierenarts brengen, ze schreef een plog over deze dag!

44: Een slapende nijnie, ze is zo lief:

slapend konijn

45: De plantjes in mijn moestuin die steeds harder groeien.

46: Wijntjes drinken en Clueless kijken met matties Sebas & Jeffrey.

47: Met diezelfde matties avonturen op Roombeek beleven.

48: Buiten in het zonnetje salade, gegrilde aubergine en watermeloen eten.

49: Veggie eten bij het Tankstation Cultureel Vulpunt.

50: Genoemd worden in de Happy Green special van Flair, kijk hoe tof:

flair

51: Ontbijten in bed met verse sapjes en fruit.

52: De eerste radijsjes die omhoog kwamen in mijn moestuin.

53: Slapen in een schoon bed, zo fijn is dat altijd.

54: Het mooie weer toen we op weg waren naar de Achterhoek om op bezoek te gaan bij mijn lieve mama. Ik vond het zo’n mooie foto geworden:

achterhoek

55: Lunchen bij Bagels & Beans met Steve maakt mij altijd happy, ik had de nieuwe Spinazei bagel, een spinazie bagel met biologische eiersalade, lekker!

56: Lekker burgerlijk naar de IKEA en onderweg keihard meezingen met Katy Perry in de nieuwe auto van Steve. Als ik een rijbewijs had zou ik voor een Prius gaan, dat vind ik oprecht een mooie auto (mag ik niet zeggen van Steve), in plaats daarvan kwam hij met het tegenovergestelde thuis. Maar ik mag niet klagen, want airo en elektrische raampjes, yesss.

57:ย 2300 Bloglovin’ followers. Ik had nooit verwacht dat het er zoveel zouden worden.

58: Ik kocht een plantenkasje tijdens ons burgerlijke uitje bij de IKEA. De babyplantjes groeien nu nog harder. Handig ding! Ik ging voor dit kasje:

plantenkas ikea

59: Verkruimelde Oreo-koekjes in sojayoghurt, mm..

60: Buiten wijn drinken met de vrienden van Steve. Blijkbaar had ik dat beter niet kunnen doen, want de volgende dag was ik hartstikke ziek. Nee, nee, #omairis had geen kater maar een heftig griepje. Gelukkig ben ik inmiddels weer beter (alleen nu ligt Steve ziek op de bank, timing!)

Ik wens jullie een hele happy day toe vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

27 reacties op “60 Happy Days

 1. Anne schreef:

  Ik word alleen al vrolijk door dit te lezen ๐Ÿ™‚ En verkruimelde oreokoekjes klinkt op de een of andere manier als goddelijk en dat wil ik nu dus, oh jee!

  | Reageer op deze reactie
 2. chucky1012 schreef:

  Leuke foto’s! Shoppen in dat grote warenhuis is zo fijn ๐Ÿ˜‰
  Heerlijk eten en mooie auto.
  Mooi konijn. Je bent goed bezig om zelf plantjes te laten groeien in het kweekkastje.
  Fijn dat jij weer beter bent en beterschap met Steve.

  Fijne dag Xoxo

  | Reageer op deze reactie
 3. Ceetje schreef:

  Wat een boel fijne en leuke weetjes. Wat cool dat je in de special van Flair genoemd wordt!!!

  | Reageer op deze reactie
 4. Manon schreef:

  Ah leuk lijstje! Ontbijten in bed met verse sapjes en broodjes en alles is inderdaad geweldig <3

  | Reageer op deze reactie
 5. ENJOY! schreef:

  Leuke ‘happy’ post! Dat kweekkastje lijkt mij ook wel wat…. Een naakte griezel heeft nl mijn net ontsproten zonnebloemen en bonen opgevroten. Kan ik ze bij een nieuwe poging veilig stellen… Terecht dat het zo goed gaat met je blog!

  | Reageer op deze reactie
 6. Bente schreef:

  Wat tof dat je in de flair genoemd werd :). En inderdaad, wat vliegen de dagen voorbij!

  | Reageer op deze reactie
 7. Hannah schreef:

  Wat een heerlijk feelgood artikel! ๐Ÿ™‚ En wat superfijn dat school de laatste tijd zo lekker gaat!!

  | Reageer op deze reactie
 8. Nancy schreef:

  Beste oma Iris ๐Ÿ˜‰
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik een echte oma word. Ik bedoel maar: Tegenwoordig kan ik niet meer tegen een drupje alcohol. En dat is niet best want ik ga morgen mijn verjaardag groots vieren (doe ik nooit, ik hoop dat het niet erg tegenvalt hahaha) en hoopte dat ook groots te mogen vieren met alcohol erbij. Ik zal dus het eitje zijn dat lekker aan het water en de fris nipt terwijl iedereen laveloos aan de kroonluchter hangt. We zullen zien.

  Leuke happy days heb je, ik zou er ook blij van worden. En wat voor een auto heeft Steve nu dan wel gekocht?

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ojee! Ik moet bekennen dat ik er ook steeds slechter tegen kan, omdat ik nooit meer uit ga. Maar laatst ontdekte ik een nieuwe lievelingswijn, Los Gansos heet het, omdat er ganzen tussen de druiven rondlopen die alle beestjes opeten zodat ze niet met pesticiden hoeven te strooien, cool he? Maar in ieder geval, toen raakte ik al weer wat beter getrained ๐Ÿ˜‰ Veel plezier morgen en alvast gefeliciteerd! Ik vier mijn verjaardag ook nooit, dus ik snap helemaal wat je bedoelt, best wel spannend! Steve heeft nu een Golf GTI (ofzoiets, ik heb echt geen verstand van auto’s), dat is net alsof je in een achtbaan zit, niets voor mij haha!

   | Reageer op deze reactie
 9. Karlijn schreef:

  Hihi, oma Iris! Nou dan ben je wel een supertoffe oma hoor! Heerlijk om ze zo allemaal in een overzichtje te zien. Ik word elke dag blij als ik ze langs zie komen op instagram, dus kun je er geen 1000 dagen van maken ๐Ÿ˜‰ Fijn is het om bij die leuke, mooie, kleine dingen stil te staan he?!

  | Reageer op deze reactie
 10. Susan schreef:

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! Je kasje is echt leuk! En alle andere dingen ook. Een heerlijk feel-good artikeltje, zoals al gezegd is! Zelf wil ik na mijn verjaardag ook met deze ‘challenge’ beginnen denk ik ^^

  | Reageer op deze reactie
 11. Alix schreef:

  Ahw je konijn! <3 Zulke leuke vrolijke dingen, dit kon ik wel even gebruiken ๐Ÿ˜€

  | Reageer op deze reactie
 12. Michelle schreef:

  Weer een happy days update! I love it. Ik ben er eindelijk ook mee begonnen. Gisteren was dag 4 en je raadt het al: foto vergeten. Maar dat geeft niet, we gaan gewoon vrolijk door!

  | Reageer op deze reactie
 13. Myrthe schreef:

  Ik word hier dus zo blij van! Keep ‘em coming ๐Ÿ˜ฎ (even hรจ, wat is dit voor een smiley?!)

  | Reageer op deze reactie
 14. Lies schreef:

  Wat een vrolijke post! Mooie foto’s ook ๐Ÿ™‚ Ik ben wel benieuwd of je door dit project meer leuke dingen doet!

  | Reageer op deze reactie
 15. Sas schreef:

  Wat een fijne foto’s! Mijn 3de deel komt a.s. Woensdag online. Een erg fijne challenge <3

  | Reageer op deze reactie
Back to Top