About Blanks boekjes om in te schrijven en schetsen

Ik heb een voorliefde voor notitieboekjes (ik heb er echt te veel) en een nog grotere liefde voor konijnen. Dus toen onderstaande boekjes op mijn deurmat vielen, werd ik helemaal vrolijk. Deze About Blanks schetsboeken zijn gemaakt van oude boekenkaften, elk boekje is dus uniek. Het schetspapier komt uit verantwoord beheerde bossen (FSC) en de boekjes worden in samenwerking met een sociale werkplaats gemaakt.

about blanks schetsboeken

Recycled & Handmade

Kjell maakte voor zichzelf een schetsboek met een kaft van een bestaand boek. Al snel maakte hij ook schetsboekjes voor vrienden en familie en voor hij het wist startte hij zijn eigen bedrijf. Ook Kjell heeft een groen hart en vindt het belangrijk om creatief om te gaan met bestaande materialen, want grondstoffen worden steeds schaarser en hergebruik wordt belangrijker. Vandaar om te kiezen voor kaften van oude boeken die anders toch maar ergens stof liggen te verzamelen. Het ziet er ook gewoon onwijs leuk uit, vind ik! Vooral als er konijntjes op staan of te maken hebben met mijn eigen groene idealen:

About Blanks schetsboek About Blanks schetsboek About Blanks schetsboek About Blanks schetsboek

About: Blanks

Op de website about-blanks.com kan je de boekjes zien die op dit moment te koop zijn. De prijzen liggen tussen de 14,95 euro en 16,50 euro per schetsboek. Hartstikke leuk als duurzaam cadeautje voor een vriend, of gewoon voor jezelf. Het enige nadeel is dat ze zo leuk zijn dat ik er nauwelijks in durf te schrijven omdat het bijna zonde is. Ik weet nog niet zeker wat ik ermee ga doen, maar ik denk dat het konijnenboekje een soort van knip-en-plak journal wordt met teksten en doodles, dat heb ik altijd al eens bij willen houden namelijk. En misschien dat ik het groene boekje gebruik voor briljante ingevingen of lievelingsrecepten? Lastig! De schetsboeken van About Blanks zijn in ieder geval online te koop in de webshop en offline in winkels in o.a. Amsterdam, Haarlem en Rotterdam, hier vind je een overzicht met verkooppunten. Dit zijn een paar van mijn favorieten:

about blanks

Leuk, toch? Wat vind jij?

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top