De 10 schattigste foto’s van Bunny von D

Bunny von D is het leukste konijn van de hele wereld en iedereen houdt van haar. Daarom heeft ze zelfs haar eigen hashtag (#BunnyvonD) op Instagram, zodat je een hele collectie foto’s van mijn konijnenkind kan zien. Het was een zware opgave, maar ik heb een top 10 samengesteld van de schattigste foto’s van Bunny von D.

Leukste konijn ooit

10. Bunny von D is heel slim en met een bril ziet ze er ook nog slim uit. Al heeft ze natuurlijk helemaal geen bril nodig, want ze eet veel worteltjes. Konijnenweetje: wist je dat konijnen een gezichtsveld van bijna 360 graden hebben? Dan kunnen ze alles goed in de gaten houden.

Leukste konijn ooit

9. Zo heeft ze het ook direct door als een nieuwsgierig katje naar haar kijkt door de schutting. Een minuut lang zat ze naar het mauwende katje te kijken terwijl de grassprietjes uit haar mond staken. Gelukkig zijn de katten banger voor haar dan zij voor hen, that’s my girl.

Leukste konijn ooit

8. Haar helicopter-oren doen het ook goed, als ze een gek geluidje hoort dat ze nog niet kent, is ze direct op haar hoede. Bunny von D en ik zijn bijna hetzelfde, beide doodsbang voor alles dat nieuw is. Echte huisdieren love.

Leukste konijn ooit

7. Ook qua vegetarische eetgewoontes zitten we op dezelfde lijn.

Leukste konijn ooit

6. Maar qua sportiviteit en lenigheid wint Bunny von D het van mij. Soms rent ze zo hard rondjes door de tuin dat het lijkt alsof ze sneller is dan het licht. En ze kan allemaal awesome trucjes zoals je hierboven ziet.

Leukste konijn ooit

5. Dit was meer aandoenlijk dan schattig, want het was al laat en Nederland had net een overrated voetbalwedstrijd gewonnen. Ondertussen klonk het alsof we in een oorlogsgebied leefden door alle vuurwerkknallen. Bunny von D zat stampend in een hoekje van haar hok. Ze mocht net zo lang in bed blijven chillen tot de rust was wedergekeerd.

Leukste konijn ooit

4. Ook dit was een beetje sneu – het leven van een konijn gaat niet altijd over rozen – omdat ze blaasontsteking had. Ze moest naar de dierenarts, wat ze niet zo leuk vond, en kreeg vieze medicijnen wat elke keer een heel gevecht was om aan haar te geven. Best wel vermoeiend voor zo’n klein fluffig ding. Maar alles kwam uiteindelijk goed!

Leukste konijn ooit

3. Gelukkig weet ze ook wel dat ik altijd het beste met haar voor heb. Kusje!

Leukste konijn ooit

2. “Wie is het schattigste konijn van heel het land?”

Leukste konijn ooit

1. En met stip op nummer één, presenteer ik u de schattigste foto ooit. Bunny von Sleepy.

Is ze niet lief? Voor meer schattige foto’s van Bunny von D kan je mij volgen op Instagram, mijn username is @ikbenirisniet

Back to Top