IKBENIRISNIET.nl bestaat 4 jaar!

Mijn blog bestaat vandaag 4 jaar! Hoera!

feest

Lievelingshobby

Vier jaar alweer, time flies! Ik vind dat best een hele prestatie, want zoals ik in het onderstaande filmpje ook al vertel (filmpje whuuuut, ja filmpje!) blijven mijn hobby’s vaak niet langer dan een week hangen. Maar bloggen is dan ook wel mijn allerliefstelievelingshobby. Het brengt alle dingen die ik leuk vind bij elkaar: koken, foto’s maken, webdesign en schrijven. En dat er dan ook nog eens zo veel mensen mijn blog bezoeken (en de meesten) het nog leuk vinden ook, maakt het helemaal leuk natuurlijk. Ik steek onwijs veel tijd en energie in mijn blog, soms misschien zelfs iets te veel in combinatie met mijn studie, maar het is het allemaal waard want het levert mij nog meer op. De leuke mensen, de lieve berichtjes, de tips & tricks die mensen delen en dat ik iets heb kunnen maken waar ik elke dag een beetje trots op kan zijn.

Overzicht

De afgelopen vier jaar plaatste ik 421 blogposts. Ik vloog van zo’n 50 bezoekers per dag naar meer dan 1000 bezoekers per dag. En ik ontving 17540 comments, inclusief mijn eigen comments want ik probeer altijd zoveel mogelijk te reageren op vragen en opmerkingen (ook al lukt dat niet altijd even goed, sorry!). Ik vind het overweldigend. De meeste mensen komen op mijn blog omdat ze op zoek zijn naar leuke films of meer willen weten over Uggs of de Bobble. De meesten kwamen op mijn blog uit via Google, Facebook, Bloglovin‘ of de enige beauty blogger die ik volg.

Filmpje!

Normaal neem ik eigenlijk nooit filmpjes op, ik ben te wiebelig en te van-de-hak-op-de-tak-praterig, maar voor deze speciale gelegenheid kon ik het niet laten. Na vijf mislukte filmpjes op te hebben genomen kwam er eindelijk iets fatsoenlijks uit. Ha! Dus als jij ook zo benieuwd bent wat er in de doos van de eerste foto zit, zie hier de spannende ontknoping:

Zie je geen filmpje? Bekijk hem dan via deze link.

Winactie

Is het niet leuk!? Ik heb van alles gekocht dat ik zelf heel leuk vind en waarvan ik vind dat iedereen het leuk zou moeten vinden, een echt ikbenirisniet-pakketje dus. Wellicht wat narcistisch, maar ik blog ook al 4 jaar over mijn eigen leven dus een beetje narcisme ben ik wel gewend. Nog even op een rijtje wat je kan winnen, inclusief linkjes naar de bijbehorende blog posts: het boek The Fault In Our Stars, een vegetarisch kookboek, hippiebusjes boekenleggers, thee van Tree of Tea en m’n lievelingsthee (‘frauentraum’ van Het Gouden Randje), een konijnenbakvorm, zaadjes, een Tangle, gerookt paprikapoeder en een Dopper drinkfles. De hele box heeft een waarde van zo’n 45 euro en onbetaalbare liefde. Het meeste heb ik zelf gekocht, maar een paar dingen had ik nog over (het John Green boek had ik dubbel en de Dopper en Tree of Tea had ik nog over van samenwerkingen). Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

pakketje

Om mee te doen, laat een comment achter en geef antwoord op de volgende vragen:

1. Wat vind jij het leukste om te lezen op ikbenirisniet.nl? Dat kan een specifieke blogpost zijn, een bepaald onderwerp of een categorie, verzin er maar iets moois op.

2. Wat is je lievelingsdier? (Je maakt overigens geen extra kans als je lievelingsdier een konijn is, maar je krijgt wel extra liefde van mij)

3. Vind jij ook dat ik een Duits accent heb, ook al spreek ik geen woord Duits? (Ik hoorde het deze week voor de 100e keer en ik snap er niets van)

Let op: deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een mailtje gehad!

Je kan alleen deze zaterdag en zondag (tot 0:00 uur) meedoen. Dit om te voorkomen dat deze winactie op cheap ass websites als prijsvragen.nl en dergelijke komen. Normaal ben ik daar niet zo moeilijk in, maar ik heb dit pakketje met liefde samengesteld en dan wil ik natuurlijk wel dat het naar iemand gaat die mijn blog zo nu en dan ook daadwerkelijk leest. Overigens heb ik het snel door als je alleen mee doet zodat je de spullen de volgende dag op Marktplaats kan zetten, dus bij deze behoud ik mij het recht voor om die mensen uit te sluiten van deelname mocht dat nodig zijn. Maar wees gerust: ook als je als trouwe lezer nog nooit eerder een comment hebt achter gelaten, maak je gewoon kans op dit leuke pakketje, hoor! Ik zal random iemand selecteren en de winnaar binnen 2 dagen na sluiting van de winactie mailen. Let dus op dat je een werkend e-mailadres invult in het daarvoor bestemde hokje. O ja, als je in België woont mag je ook gewoon mee doen!

Succes! Als ik later beroemd ben krijgen jullie allemaal een ikbenirisniet goodie box!

Back to Top