De enige echte Team Confetti agenda

Team Confetti kennen jullie inmiddels wel, toch? Zo niet: foei! Ik vind Team Confetti één van de leukste feel good blogs. Alles ziet er zo mooi uit en ze plaatsen geweldige artikelen. Mijn favoriete categorie is ‘Ik zoek baas‘. Hier zetten Olga en Meike lieve asieldieren in de spotlights, want wie weet komen ze zo via via toch aan een baasje. Zo goed! En breaking news: Team Confetti heeft nu ook een agenda voor 2015 uitgebracht. En ik voel me ontzettend vereerd dat ik er al eentje in mijn bezit heb. Wat een primeur! Het is een heel vrolijk boekje geworden, ik had ook niet anders verwacht.  

team confetti agenda

Agenda

Een jaar hebben ze gewerkt aan deze agenda. De agenda bevat leuke fotootjes van katten en kleurrijke patronen. Per week vind je een apart plekje voor mooie dingen en één voor notities. Wat ik zelf erg fijn vind is de ringband, zo blijft de agenda altijd open liggen op de goede pagina. Ook fijn: dat het papier mat is waardoor je er goed op kan schrijven. Ik vind niets erger dan dat gladde papier wat mijn vroegere schoolagenda’s soms hadden, dat schrijft zo vervelend. Daar hoef je bij deze agenda dus niet bang voor het zijn. Een sfeerimpressie:

team confetti agenda team confetti agenda team confetti agenda team confetti agenda team confetti agenda

Hebben!

Meer informatie over de agenda vind je hier. Daar vind je ook de intekenlijst als jij deze vrolijke agenda wilt bestellen. De intekenlijst is er zodat er sowieso genoeg agenda’s worden gedrukt. Als de agenda klaar is om te bestellen, krijg je een mailtje. De agenda kost 17,50 euro en deze prijs is inclusief de verzendkosten. Dankjewel voor deze feestelijke agenda, Team Confetti! Misschien dat ik het nu eens voor elkaar krijg om mijn agenda goed bij te houden 😉

Deze blogpost bevat een product dat door een bedrijf een tof bloggersduo is opgestuurd.
Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top