De 10 leukste dieren op Instagram

Hartstikke leuk hoor, al die artsyfartsy accounts met de mooiste foto’s op Instagram. Maar de leukste accounts om te volgen blijven toch wel die met dieren. Ik houd van dieren, ze maken me altijd blij. Kennen jullie deze Instagram accounts al?

dieren op instagram
By @thiswildidea / @exempelthebunny / @darcytheflyinghedgehog / @jermzlee

1. @bunnymama

Bunnymama is mijn alltime favoriete Instagram-account met de liefste konijntjes. Op dit account worden dagelijks foto’s van Eddy, Marbee en Olive geplaatst. Deze drie adoptienijnen wonen zonder konijnenhok gewoon in huis, happy bunnies! Rambo was mijn favoriete konijn dat vaak voorbij kwam op dit account, toen er een foto online kwam met het bericht dat Rambo was overleden moest ik bijna huilen.

2. @jewelsofny

Dit konijn lijkt wel een knuffel. Je zou bijna denken dat het een nepperd is. It’s so fluffy!

3. @exempelthebunny

Exempel is een konijntje uit Zweden, ik vind het net een lookalike van Bunny von D! Misschien is het haar achterneefje? Dit lieve konijn heeft ook een youtube-account.

4. @leo_and_polly

Nog meer konijnen? Ja!

5. @jermzlee

Oh, dit hondje, zó lief. Mooie foto’s ook! Ik wil dolgraag een mopshondje, maar Steve wil geen hond die niet boven zijn knie uit komt. Gelukkig zijn er lieve hondjes op Instagram.

6. @thiswildidea

Theron Humphry plaatst op zijn Instagram account de mooiste en kunstzinnigste foto’s van zijn hond Maddie. Met 630K volgers is Maddie een echte celebrity.

7. @darcytheflyinghedgehog

N’aww! Ik las ooit eens dat egels slakken eten, dus nu wil ik graag allemaal egeltjes in mijn tuin. Ik volgde @biddythehedgehog al een tijdje, maar stiekem vind ik Darcy nog leuker. Helaas is er sinds februari geen nieuwe foto meer geplaatst, hopelijk gaat alles goed met Darcy. Update: helaas is Darcy overleden, aww..

8. @hamilton_the_hipster_cat

Een kat met een snor, wat? Ja, echt.

9. @dearbeta

Beta de Franse bulldog uit London is zo’n schatje. Haar baasje Dearleila maakt de mooiste foto’s van haar.

10. @ikbenirisniet

Oké, deze telt niet echt, want ik heb geen apart account voor Bunny von D. Maar wel een aparte hashtag! Onder #BunnyvonD vind je alle foto’s die ik van Bunny von D maak, en dat zijn er véél. Het is zelfs zo erg dat Bunny von D vaak aan mijn hand likt en daarna ook aan mijn telefoon, ze denkt vast dat dat ook een onderdeel van mij is. Bovenstaande foto maakte ik net, en nu lig ik nog steeds in bed terwijl ze naast mij ligt. Een echte zondag.

Weten jullie nog leuke dierenaccounts? Want ik spaar ze allemaal. Fijne zondag iedereen!

Back to Top