Crazy Bunny Lady

Zo krijg ik nooit post en dan ineens komt het met postzakken binnen. Nou nee, niet letterlijk. Maar ik kreeg deze week zoveel leuks van de postbode dat ik het echt even met jullie moet delen. 

konijnenpostzegels

Nijnie-mail

konijnenbeeldje

De allerliefste Suzanne stuurde mij dit konijnenbeeldje dat ze bij de kringloop vond en ik ben er zó blij mee. Inclusief konijnenpluisbeestkaart, cute! Suzanne is zelf ook een trotse konijnenmama. Ze heeft twee héle grote schattige konijnen, kijk hoe lief dit filmpje is. Aww.

konijnenketting

Van Brass Sieraden kreeg ik deze schattige konijnenketting en een paar oorbellen cadeau. Zelfs het kaartje en de postzegels waren afgestemd op mijn konijnenobsessie. Echt leuk dat ze er zoveel aandacht aan had besteed.

konijn boerderijdier

Ook leuk: dit boerderijkonijn dat ik mocht adopteren van Sophie via Twitter. Ik had boodschappen gedaan bij de Appie waardoor ik boerderijdieren meekreeg. Ik natuurlijk keihard bidden dat er een konijntje bij zat, maar nee: eendjes, een hond en een gans. Ik uitte mijn teleurstelling op Twitter en daar was Sophie, mijn reddende engel, die zei dat ik haar boerderijkonijn mocht hebben.

Mensen zijn lief! Zoveel leuke post. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook mijn eerste online Lush bestelling binnen (ik ging voor Celestial en Dark Angels) en comfy sloffen die ik had besteld. Het voelde een beetje als mijn verjaardag de afgelopen dagen.

Help, ik ben een crazy bunny lady

Mocht je je trouwens afvragen waarom ik een crazy bunny lady ben, dat is 1) omdat konijnen de leukste dieren van de wereld zijn, duh, 2) omdat Bunny von D het allerleukste konijn van al die konijnen is en ik toevallig haar konijnenmama ben, 3) ik hysterisch ‘NIJNIE!’ gil als ik ergens een konijn tegenkom en 4) omdat ik per ongeluk nogal veel konijnenfrutsels in huis heb:

konijnen verzamelen

..En dat is nog niet eens de helft van mijn verzameling. Kan ik al in een TV programma op SBS6?

Back to Top