Crazy Bunny Lady

Zo krijg ik nooit post en dan ineens komt het met postzakken binnen. Nou nee, niet letterlijk. Maar ik kreeg deze week zoveel leuks van de postbode dat ik het echt even met jullie moet delen. 

konijnenpostzegels

Nijnie-mail

konijnenbeeldje

De allerliefste Suzanne stuurde mij dit konijnenbeeldje dat ze bij de kringloop vond en ik ben er zó blij mee. Inclusief konijnenpluisbeestkaart, cute! Suzanne is zelf ook een trotse konijnenmama. Ze heeft twee héle grote schattige konijnen, kijk hoe lief dit filmpje is. Aww.

konijnenketting

Van Brass Sieraden kreeg ik deze schattige konijnenketting en een paar oorbellen cadeau. Zelfs het kaartje en de postzegels waren afgestemd op mijn konijnenobsessie. Echt leuk dat ze er zoveel aandacht aan had besteed.

konijn boerderijdier

Ook leuk: dit boerderijkonijn dat ik mocht adopteren van Sophie via Twitter. Ik had boodschappen gedaan bij de Appie waardoor ik boerderijdieren meekreeg. Ik natuurlijk keihard bidden dat er een konijntje bij zat, maar nee: eendjes, een hond en een gans. Ik uitte mijn teleurstelling op Twitter en daar was Sophie, mijn reddende engel, die zei dat ik haar boerderijkonijn mocht hebben.

Mensen zijn lief! Zoveel leuke post. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook mijn eerste online Lush bestelling binnen (ik ging voor Celestial en Dark Angels) en comfy sloffen die ik had besteld. Het voelde een beetje als mijn verjaardag de afgelopen dagen.

Help, ik ben een crazy bunny lady

Mocht je je trouwens afvragen waarom ik een crazy bunny lady ben, dat is 1) omdat konijnen de leukste dieren van de wereld zijn, duh, 2) omdat Bunny von D het allerleukste konijn van al die konijnen is en ik toevallig haar konijnenmama ben, 3) ik hysterisch ‘NIJNIE!’ gil als ik ergens een konijn tegenkom en 4) omdat ik per ongeluk nogal veel konijnenfrutsels in huis heb:

konijnen verzamelen

..En dat is nog niet eens de helft van mijn verzameling. Kan ik al in een TV programma op SBS6?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45 reacties op “Crazy Bunny Lady

 1. Andrea schreef:

  Hahahah super grappig. Ik moet zeggen dat als ik iets zie wat te maken heeft met konijnen ik ook altijd gelijk aan jou denk!

  | Reageer op deze reactie
 2. jana schreef:

  Ahww wat lief al die konijnenfrutsels. Ontzettend schattig. Mag ik lekker ongevraagd een tip geven over Dark Angels? (we vertellen dit klanten altijd erbij maar bij online bestellen gaat dat toch anders): gebruik m niet te vaak. Maximaal 2 keer per week is perfect. Door al het houtskool wordt er vettigheid opgenomen en dat is perfect maar als je het te vaak gebruikt gaat je huid het overproduceren waardoor het alleen maar vetter wordt. Vandaar dus maximaal twee keer per week. Sorry als je dit al wist of als ik nu wijsneuzerig lijk, mijn lushobsessie is nou eenmaal zo groot dat ik wil dat iedereen er perfect en maximaal van kan genieten hihi.

  Veel plezier met al je spulletjes!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Thanks voor de tip! Bij de beschrijving stond al dat je hem 2 keer per week kan gebruiken bij een vette huid en 1 keer per week bij een normale huid. (Maar ik ga stiekem toch voor 2 keer, ook al heb ik niet echt een vette huid). Ik ben er tot nu toe heel tevreden mee, ik hoop echt dat het gaat helpen om alle stomme puistjes weg te krijgen. Ik ben trouwens heeelemaal weg van Celestial zeg, súperfijne crème!

   | Reageer op deze reactie
   1. jana schreef:

    Haha ahw dan wist je het al inderdaad. Gewoon lekker uitproberen wat werkt voor jou. Hopelijk helpt het!

    | Reageer op deze reactie
 3. Ester schreef:

  Ik zag laatst op Facebook (iets wat een vriend van mij gedeeld had) dat er zelfs een Crazy Bunny Lady Facebook pagina is.

  | Reageer op deze reactie
 4. Suzanne schreef:

  Hoi Iris!

  Wat een bijzondere postweek had jij! Super leuk! En wat staat het beeldje leuk bij al die andere konijnenfrutsels. Het konijntje had geen beter thuis kunnen hebben ☺️

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ik vind het zo leuk! En je kaartje heeft ook een mooi plekje gekregen:

   | Reageer op deze reactie
 5. Bente schreef:

  Ik word er ook altijd blij van als ik veel post krijg, leuke post that is.. En jij hebt deze week duidelijk leuke post gekregen 🙂

  | Reageer op deze reactie
 6. saskia schreef:

  Ik zal laatst bij de sostre grene in Grunn een thermoskan met konijntjes erop. Als je wilt kan ik van de week nog wel even kijken of ze die nog hebben voor je…

  | Reageer op deze reactie
 7. ilona schreef:

  Ik denk net als Andrea ook altijd aan ‘Iris’ als ik konijnen spulletjes zie…

  Als je onderbroeken gaat dragen met konijntjes ( please, zeg me dat het niet zo is) dan is het tijd voor sbs 😉
  Verder kai leuk allemaal! Ik spaar monchichi, vind ik leuk 🙂

  | Reageer op deze reactie
 8. Mariëlle schreef:

  Aaah ik snap je liefde hoor hihi, ik heb er zelf ook twee gehad, ik zou er eigenlijk wel weer een willen!

  | Reageer op deze reactie
 9. Simone schreef:

  Wat een leuk stukje! En wat leuk dat je die spulletjes hebt toegestuurd gekregen! Echt lief! Ik moest trouwens wel lachen toen ik las dat je nijnie roept wanneer je een konijn ziet. Dat doe ik dus ook, met een piepte natuurlijk :p Konijntjes for life!

  | Reageer op deze reactie
 10. Lindsay schreef:

  Ik ben ook een crazy bunny lady! Zo erg zelfs dat ik een heuptas heb waar dat zinnetje opgedrukt staat. 🙂

  | Reageer op deze reactie
 11. Chantal schreef:

  Wat een leuke konijnendingetjes! Ikzelf heb iets met schapen en die verzameling wordt ook steeds groter haha. Misschien word ik nog eens een schapenmama 😉

  | Reageer op deze reactie
 12. Lies schreef:

  Ik vind konijntjes ook superlief! Als wij straks op onszelf wonen komt er ook zeker een konijn bij <3

  | Reageer op deze reactie
 13. Kelly schreef:

  Ah, zo lief! Wij hebben twee lieve konijntjes thuis en wonen op het platteland. Toen ze twee maanden geleden beide ontsnapten kregen we ze niet meer in hun hok. Hokje maar opgelaten en nu lopen ze gewoon los! Ze slapen in hun hokje, eten er maar verder lopen ze heerlijk los in de tuin. Er is geen grote weg dus ze lopen geen gevaar 🙂 Nog nooit zulke happy konijntjes gezien. 😀

  | Reageer op deze reactie
 14. Michelle schreef:

  Wat nou crazy, dit is toch gewoon geweldig! Zolang je niet volgende week opeens 30 konijnen hebt hoef je je geen zorgen te maken :P.

  | Reageer op deze reactie
 15. Amy schreef:

  Haha, ahhhh, te lief al die beeldjes. Dit heb ik een beetje met katjes, het is heel normaal!

  | Reageer op deze reactie
 16. Tamarah schreef:

  Wat leuk dat je zo’n konijnenobsessie hebt! En nog leuker dat mensen zo attent zijn aan je te denken als ze hier iets van tegen komen en op te sturen! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar je volledige konijnenverzameling! Ik was heeeel vroeger helemaal gek op beertje Paddington en even later helemaal gek op elfjes en spaarde daar alles van. Laatst heb ik daar een groot gedeelte van weggedaan. Mijn oma heeft een pinguïn obsessie en heeft daar de meest gekste spullen van. Dit varieert van een kookwekker tot een punteslijper. Gelukkig zijn al deze spullen netjes in een vitrinekast opgeborgen.

  | Reageer op deze reactie
 17. Karin schreef:

  Konijntjes zijn erg leuk, er lopen er bij mij veel op werk (camping in de duinen). Kom ze ook overal tegen, superleuk!

  | Reageer op deze reactie
 18. Iris schreef:

  Ik vind het zo leuk dat konijnen het meteen laten merken als ze iets vinden, bijvoorbeeld als het gaat om eten of aaien.

  | Reageer op deze reactie
 19. Veronica schreef:

  Wat lief dat je zoveel konijnenpost krijgt! Ik heb dat met koeien gehad, maar sinds ik ben gaan samenwonen heb ik deze verzameling wel enorm uit moeten dunnen helaas..

  | Reageer op deze reactie
 20. Hahah wat jij met nijnen hebt, dat heb ik met katten. Ze moeten allemaal geaaid worden, allemaal op schoot en het liefst zou ik mijn eigen kat in een dekentje wikkelen en als een baby op mijn borst dragen. Maar dat wil hij zelf helaas niet ;).

  | Reageer op deze reactie
 21. Irma schreef:

  Hoihoi! Mijn nijnie was overleden, maar nu heb ik gister voor mijn verjaardag een nieuwe gekregen van mijn vriendinnen en hij is super schattig <3 Maar ik had dus eerst 2 konijntjes en die andere heb ik nogsteeds, dit is ook een mannetje maar hij is wel ouder al mijn nieuwe konijntje. Ik heb ze nu bijelkaar in het hokje gezet, maar de nieuwe nijnie blijft maar wat in het hoekje zitten… wat moet ik doen zodat hij minder bang wordt? (het zijn beide mannetjes dus we krijgen geen kleine nijnies :p)

  | Reageer op deze reactie
Back to Top