Video: Het schattigste filmpje óóit

Wist je nog dat ik gisteren zei dat ik zou graag een slowmotionfilmpje wilde van een kickboxende Bunny von D? Nou, het is gelukt hoor!

Everybunny was kung fu fighting

Voor de ultieme ervaring zou je eigenlijk het filmpje van Bunny von D moeten muten, en op de achtergrond dit liedje openen. Speel het filmpje en het liedje tegelijk af en enjoy! (Ja maar Iris, waarom zet je dan niet direct dat liedje eronder? Nou, dat kon niet, met auteursrechten enzo.)

Behind the scenes

Steve gaf Bunny von D een cherrytomaatje. Want als ze een tomaatje eet, spettert dat alle kanten op en krijgt ze direct zin om om haar vacht te wassen. Steve zat klaar met zijn telefoon en ik moedigde Bunny von D al fluisterend aan. “Kom op nijnie, niet weglopen zo, maar netjes hier voor de camera je wangen wassen. Het internet heeft dit nodig, you can do this!”. Bunny von D hoorde de wanhoop in mijn stem en luisterde netjes.

Wat een topkonijn is het ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

52 reacties op “Video: Het schattigste filmpje óóit

 1. Joyce schreef:

  Hahahha dit is serieus het meest schattige konijn ook! En die tong van haar ook in slowmotion, geniaal! Geef haar maar een dikke knuffel van me!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Haha dat tongetje vind ik ook zo schattig. Door dit slow motion filmpje ben ik er ook achter gekomen dat haar tong nog best wel lang is! En ik heb de knuffel doorgegeven hoor, Bunny von D geeft een nijnie-likje terug 😉

   | Reageer op deze reactie
 2. Tessa schreef:

  Zo onwijs lief! Wat een mazzel (en goede voorbereiding, haha) om dat zo goed vast te leggen.

  | Reageer op deze reactie
 3. Magali schreef:

  Haha aaaaaaawhh!!! Nu wil ik ook een iPhone 6 met slowmotion functie thanks :’D

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ik hoorde dat je met bepaalde apps ook al een heel goed slowmotion-resultaat kan krijgen 😀

   | Reageer op deze reactie
 4. Maud schreef:

  Aaah wat ontzettend lief en geweldig! Ik ben normaal een stille meelezer, maar dit is gewoon te leuk om niet op te reageren! Ik ben bij deze officieel Bunny von D fan! (Als ik ooit zo’n functie op mijn telefoon heb dan ga ik dat ook bij mijn cavia’s filmen whaha.)

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ah wat leuk om te horen! Bunny von D voelt zich vereerd 😉

   | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Haha, nu je het zegt! Iemand zei ook al dat het net leek alsof ze aan het pianospelen is. Ze is een konijn met vele talenten :p

   | Reageer op deze reactie
 5. Maaike schreef:

  Zooo liefff! Ik dachtdat Bunny von D het allerschattigste konijntje was, maar Bunny von D in slowmotion is nog veel leuker.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Dat weet ik eigenlijk nog niet zo goed! Ik denk dat het een automatische beweging is voordat ze zich gaan wassen. Want konijntjes in het wild hebben modder of zand op hun voorpootjes en dan kunnen ze dat er eerst afschudden voordat ze zich gaan wassen. Dus ik denk dat het instinct is, maar 100% zeker ben ik niet 😉

   | Reageer op deze reactie
 6. charlaine schreef:

  O MIJN GOD DIT IS ECHT HET ALLERLIEFSTE EN LEUKSTE FILMPJE OOIT
  EN JA ALLES MOET IN CAPSLOCK WANT OMG OMG OMG
  <333333

  | Reageer op deze reactie
 7. Lisa schreef:

  Haha oneee wat een schatje! Konijnen op zich zijn al cute, maar in slowmotion zijn ze helemaal fantastisch 😀

  | Reageer op deze reactie
 8. Leonie schreef:

  O god, ik kwam op je youtube kanaal uit. Die hele wereld indoctrineren met konijnenliefde gaat je lukken zo!

  | Reageer op deze reactie
 9. Willemvk schreef:

  Ik stel mij zo voor dat jij nadat je dit filmpje gemaakt had, door de kamer stond rond te springen van blijdschap.

  | Reageer op deze reactie
 10. Nicole schreef:

  Aaah! Lief!
  Ik vind dit altijd zo leuk als onze konijntjes het doen, dan smelt je toch van 🙂

  | Reageer op deze reactie
 11. Pingback: De leukste blogposts van de afgelopen tijd | Muy Maaike
 12. Pingback: Mijn brein |
Back to Top