Video: Het schattigste filmpje óóit

Wist je nog dat ik gisteren zei dat ik zou graag een slowmotionfilmpje wilde van een kickboxende Bunny von D? Nou, het is gelukt hoor!

Everybunny was kung fu fighting

Voor de ultieme ervaring zou je eigenlijk het filmpje van Bunny von D moeten muten, en op de achtergrond dit liedje openen. Speel het filmpje en het liedje tegelijk af en enjoy! (Ja maar Iris, waarom zet je dan niet direct dat liedje eronder? Nou, dat kon niet, met auteursrechten enzo.)

Behind the scenes

Steve gaf Bunny von D een cherrytomaatje. Want als ze een tomaatje eet, spettert dat alle kanten op en krijgt ze direct zin om om haar vacht te wassen. Steve zat klaar met zijn telefoon en ik moedigde Bunny von D al fluisterend aan. “Kom op nijnie, niet weglopen zo, maar netjes hier voor de camera je wangen wassen. Het internet heeft dit nodig, you can do this!”. Bunny von D hoorde de wanhoop in mijn stem en luisterde netjes.

Wat een topkonijn is het ook.

Back to Top