OOTD: ARMEDANGELS

Hadden jullie mijn nieuwe konijnenshirt al gezien op Instagram? Hij is gaaf hè?! En niet alleen de print is onwijs tof, ook het shirt zelf is hartstikke goed. Het shirt is namelijk van het merk ARMEDANGELS, dat betekent dat mijn nieuwe shirt fair én organic is. Wat wil een mens nog meer? Een complete fair outfit of the day? Heck yes. 

armedangels bunny shirt

Fair & Organic

ARMEDANGELS is een Duits merk dat werkt met stoffen van 100% biologisch katoen en zich inzet voor eerlijke arbeidsomstandigheden. ARMEDANGELS’ producten zijn gecertificeerd door Fairtrade en Global Organic Textile Standard. Ze begonnen in 2007 met een paar T-shirts, tegenwoordig hebben ze een enorm uitgebreid assortiment aan leuke kleding. Vooral hun shirts vind ik erg leuk, deze hebben allemaal leuke printjes. Maar naast T-shirts kan je er ook terecht voor broeken, jurkjes, accessoires, nouja, àlles eigenlijk. En niet alleen voor dames, ze hebben ook herenkleding. De prijzen zijn niet goedkoop, maar ik moet toegeven dat ik ze erg vind meevallen als je ziet wat je er voor terugkrijgt. De kleding is van goede kwaliteit en je weet zeker dat je niet bijdraagt aan dwangarbeid of andere narigheid in de textielindustrie. Iets dat ik persoonlijk ontzettend belangrijk vind wanneer het om kleding gaat.

armedangels fair organic armedangels zoe broek

 

OOTD: Outfit Of The Day

armedangels outfit armedangels outfit

ARMEDANGELS Outfit

Op de bovenstaande foto’s draag ik het Bunny shirt, de Zoe broek in de kleur burgundy en dit AA tasje. Op de foto hieronder zie je ook het Charlotte Stripes shirt met lange mouwen. Alle kledingstukken zijn gemaakt van biologisch katoen. Qua design ben ik helemaal fan van het konijnen t-shirt (uiteraard!) maar ook op de broek ben ik verliefd. De stof is zo fijn en zacht, deze broek zit echt lekker. En dat je weet dat je met deze kleding bijdraagt aan een ietsje mooiere wereld maakt het natuurlijk helemaal af.

armedangels stripes shirt

Meer info over dit toffe merk vind je op de website van ARMEDANGELS.

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top