HEMA eco-tas & blog

HEMA is vernieuwd en wordt daarmee ook steeds groener, yes! Ik vind het altijd leuk als winkels hier mee bezig zijn. Zo is de HEMA biologische rookworst al geïntroduceerd, wat goed nieuws is. Al wacht ik met smart op een vegetarische HEMA rookworst-lookalike, zal dat in de toekomst mogelijk zijn?

hema eco tas

HEMA eco-tas

In het lunch-gedeelte van HEMA winkels kan je al wel een hamburger van de Vegetarische Slager krijgen. Die heel erg lekker is trouwens. Nu wil HEMA ook het aantal plastic tasjes terug dringen. Mooi! HEMA verkoopt sinds kort een eco-tas gemaakt van gerecycled polyester. Er zijn twee formaten, de tas in maat L bevat 2,5 gerecyclede PET-flessen en de XL 3,5. De tas kan je opvouwen tot een klein pakketje en kan je daardoor handig meenemen als je gaat winkelen of boodschappen doet. Op vertoon van je eco-tas, krijg je steeds 25% korting op een door HEMA geselecteerd artikel, het zogenaamde ‘Tas-artikel’. Elke twee weken selecteert HEMA een ander Tas-artikel, deze vind je terug in de folder die ook online te bekijken is. Tas-artikel tip: deze twee weken (tot met 23 november) krijg je 25% korting op alle sokken van biologisch katoen. Als je je eigen tas meeneemt geldt deze actie trouwens ook gewoon.

HEMA blog

Naast de artikelen die op mijn eigen blog verschijnen, schrijf ik ook artikelen voor de HEMA blog. Tot nu toe zijn de onderstaande artikelen én video daar gepubliceerd, heb jij ze al gezien?

hema blog visitekaartjes

4 tips voor het ontwerpen van visitekaartjes – Ik maakte limited edition visitekaartjes van ECO papier. Een foto van Bunny von D staat op de achterkant, dan weet ik zeker dat iedereen mijn visitekaartje met liefde bewaard!

hema blog bulgursalade

video: bulgursalade – Ik nam een kookfilmpje op waar ik één van mijn lievelingsrecepten maak. Nog een beetje oefenen en je vindt hopelijk in de toekomst 24Kitchen-achtige filmpjes op mijn blog, maar voor nu moeten jullie het even doen met een webcamfilmpje. Hierrr vind je het uitgeschreven recept van de salade die ik in de video liet zien.

hema blog diner

een diner voor twee – Wist je dat HEMA ook biologische producten verkoopt? Ik kocht biologische wijn en soep en stelde een diner voor twee samen.

hema blog ontbijt

3 x superontbijt – De superfoods-hype is inmiddels al voorbij geloof ik, mocht je nog wat bakjes vogelvoer in je keukenkastjes hebben staan, dan vind je deze ontbijtrecepten vast handig!

Nu ga ik boodschappen doen (met de eco tas!) en vanavond lekker aan de bulgursalade. Daar kijk ik nu al naar uit. Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben 🙂

Deze post bevat een product (de tas) dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top